ضرورت بهرهبرداری از ظرفیت مشارکتهای مدنی برای ارتقای امنیت اجتماعی
رئیس اداره پیشگیریهای امنیتی و انتظامی دادگستری کل استان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه مدیریت امنیت اجتماعی اهمیت بسزایی دارد، گفت: این مهم با بهرهبرداری از ظرفیت مشارکتهای مدنی، طوایف و معتمدین عملیاتی میشود.
وی ادامه داد: امنیت پیش نیاز توسعه انسانی و رضایت اجتماعی است و رشد اقتصادی و افزایش توان ملی در عرصههای منطقهای و جهانی تنها در پرتو حفظ و اشاعه امنیت اجتماعی دست یافتنی است.
این مسئول با تاکید بر ویژگی های خاص استان سیستان و بلوچستان و اهمیت مقوله امنیت سرزمینی افزود: سیستان و بلوچستان با 11 درصد وسعت کشور و بیش از یک هزار کیلومتر مرز مشترک با کشورهای مجاور یک استان منحصر به فرد است که با تنوع قومی، مذهبی ، توسعه انسانی محدود و زیر ساخت های اقتصادی و شغلی ناکافی مدیریت امنیت اجتماعی را بیش از پیش حایز اهمیت می سازد و این مهم تنها در تحقق مناسب مشارکت میان بخشی و بهرهبرداری از ظرفیت مشارکتهای مدنی، طوایف و معتمدین عملیاتی می شود.
وی خاطر نشان کرد: در حالی که کشورهای مجاور ایران اسلامی به نوعی در آتش جریانات تروریستی و تکفیری دچار زوال و ناتوانی هستند جمهوری اسلامی ایران یکی از بالاترین ضرایب امنیتی روانی و اجتماعی در جهان را داراست.
وی گفت: برگزاری مناسبت های مذهبی و مراسمات ملی همچون روز ارتش، روز قدس، مراسم لیالی قدر و عید سعید فطر از ابتدای سال جاری با امنیتی مثال زدنی نشانی از شاخص امنیت بالای استان در دفع و پاسخگویی قاطع به تهدیدات داخلی و برخی عناصر مزدور است.
باغ شیرین در پایان ابراز امیدواری کرد تا با مشارکت نهادهای متولی معدود نقاط قرمز امنیتی استان نیز مرتفع شود.
انتها پیام/
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *