انتقاد از کمکاری مسئولان اجرایی در تدوین مقررات شبکههای اجتماعی موبایلی
خرم آبادی ضمن انتقاد از کمکاری شورای عالی فضای مجازی در تدوین مقررات شبکههای اجتماعی موبایلی تصریح میکند که ایران ظرفیت استفاده از شبکههای موبایلی داخلی را دارد و شبکههای موبایلی بومی نیازمند حمایت هستند.
خرمآبادی تاکید میکند: قطعا ترویج استفاده از شبکههای مجازی داخلی میتواند بر فرهنگ مردم هم تاثیر بگذارد و میتواند ضمن کاهش تخلفات و جرایم در این فضاها، از شایعات متعددی که در حال حاضر وجود دارد، جلوگیری کند.
معاون دادستان کل کشور در ادامه یادآور میشود: ما همواره از نیروی انتظامی خواستار برخورد با تخلفاتی هستیم که در حوزه فضای مجازی رخ میدهد؛ البته برای بعضی از موارد هم پرونده تشکیل شده است اما موضوع اصلی کنترل یا بسته شدن تلگرام است، به این معنا که یا به طور کلی مسدود شود و یا تمام سرورهای آن به داخل آورده شود؛ این شبکه باید تمام تعهدات لازم را برای جلوگیری و کنترل تخلفات بدهد.
خرمآبادی با تاکید بر اینکه شبکه موبایلی تلگرام بدون مجوز در ایران فعالیت میکند، میگوید: متاسفانه شورای عالی فضای مجازی هم در این زمینه کوتاهی کرده و مقرراتی برای فعالیت شبکههای پیامرسان موبایلی در کشور وضع نکرده و با تاخیر بسیاری به جلو میرود.
به گفته این مقام قضایی، شورای عالی فضای مجازی هر دو ماه یکبار جلسه برگزار میکند و اغلب هم به مسائلی میپردازد که در اولویت نیستند. معاون دادستان کل کشور خاطرنشان میکند: این در حالی است که شبکههای اجتماعی موبایلی در چند سال اخیر با اهمیت مضاعفی همراه بوده و مقام معظم رهبری هم به این قضیه اشاره کردند که فضای مجازی ما رها و غیرقابل کنترل است.
خرمآبادی میگوید: هماکنون اگر مبارزهای وجود دارد، مبارزه به شکل فنی نیست و علیرغم جدیتی که دارد نتوانسته دایره جرایم را تا حد قابل توجهی کاهش دهد؛ البته عملکرد پلیس فتا و نیروهای امنیتی و انتظامی در این زمینه قابل توجه است و بسیاری از مجرمان از این طریق شناسایی میشوند. وی در ادامه میافزاید: اگر سرور شبکههایی مانند تلگرام در داخل باشد مبارزه یک مبارزه جدیتری خواهد بود و بهتر از هر زمانی میتوان این فضا را کنترل کرد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *