صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

کمبود مواد غذایی و دارو در "کشمیر"

۰۲ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۲:۰۱
کد خبر: ۲۰۰۶۵۴
دسته بندی‌: بین‌الملل- جهان ، عمومی
اعتصاب مغازه داران و تعطیلی مراکز خرید در دو هفته گذشته در اعتراض به قتل "برهان مظفر وانی"رهبر حزب المجاهدین از سوی نیروهای امنیتی ،باعث کمبود شدید مواد غذایی و دارو در کشمر شده است .
به گزارش سرویس بین الملل رهبران جدایی طلب کشمیر به دنبال کمبود شدید مواد غذایی روز گذشته از مغازه داران خواستند از ساعت 14 به مدت چند ساعت به اعتصاب خود برای تامین مایحتاج ضروری مردم پایان دهند.

رهبران جدایی طلب از دیروز جمعه بار دیگر از کسبه خواستند که به اعتصاب خود در اعتراض به قتل رهبر حزب المجاهدین ادامه دهند.

یک فرد محلی درکشمیر گفت که اعتصاب های چند روز گذشته مغازه داران که به درخواست رهبران جدایی طلب صورت گرفته،باعث کمبود شدید دارو و مواد غذایی شده است.

درگیری ها در کشمیر که از روز گذشته کاهش یافته بود، بار دیگر بعد از نمازجمعه امروز با پرتاب سنگ به سوی پلیس در بخش پولوارا شدت گرفت .

در این درگیری ها یک جوان براثر شلیک گلوله نیروهای امنیتی جان باخت و به این ترتیب تعداد کشته های دو هفته گذشته به 46 نفر رسید.

براساس گزارش های رسمی،در درگیری های دو هفته گذشته 46 نفر براثر شلیک گلوله پلیس جان باختند و دستکم سه هزار و 300 نفر نیز مجروح شدند.

نیروهای امنیتی بار دیگر از صبح امروز با افزایش اعتراض ها، مقررات منع رفت و آمد را در 10 منطقه کشمیر به مرحله اجرا گذاشتند.

نیروهای امنیتی روز گذشته مقررات منع رفع و آمد را در چهار منطقه لغو کرده بودند.
اینترنت و تلفن نیز از دو هفته گذشته در کشمیر همچنان قطع است .

محبوبه مفتی سروزیر ایالت جامو و کشمیر روز گذشته با تعدادی از خانواده قربانیان اعتراض های دو هفته گذشته در منطقه انانتاگ و رهبران احزاب سیاسی در سرینگر مرکز ایالت جامو و کشمیر دیدار کرد.

حزب کنفرانس ملی در اعتراض به عملکرد دولت در ناآرامی های کشمیر،در این نشست شرکت نکرد.

نیروهای امنیتی هند دو هفته پیش با دریافت اطلاعاتی در خصوص حضور وانی در نمازجمعه منطقه انانتاگ در ایالت جامو و کشمیر ،وی و دوهمراهش را به قتل رساندند.

پلیس هند با شروع اعتراض ها، ممنوعیت رفت و آمد و تجمع را در شهرهای سرینگر،پولواما، انانتیگ،شوپیان ،کوپوارا و کولگان به مرحله اجرا گذاشت.

بیش از سه هزار نیروی کمکی نظامی با افزایش اعتراض ها با اعزام به کشمیر در نقاط مختلف این ایالت مستقر شده اند.

کشمیر تنها ایالت هند با اکثریت مسلمان است و درگیری میان شبه نظامیان کشمیری و نیروهای امنیتی هند از سال 1989 تاکنون 68 هزار کشته برجای گذاشته است.

بخشی از خاک کشمیر در خاک هند و بخش دیگر در خاک پاکستان است ولی هر دو کشور ادعای مالکیت بر کل کشمیر را دارند و همین موضوع یکی از علل اصلی مناقشه دیرینه میان دهلی نو و اسلام آباد از زمان استقلال پاکستان از سال 1947 از هند است.
 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *