مردم بدانند مترو فرودگاه امام(ره) را شهرداری ساخته است
قائم مقام شهردار تهران گفت: مردم باید بدانند که مترو فرودگاه امام(ره) را شهرداری ساخته است.
وی با تأکید بر این که تا عموم مردم به ویژه ساكنان منطقه از نحوه انجام پروژه راضی نباشند و تا زمانی كه اهالی محل از روند و فرآیند انجام كارهایمان رضایت نداشته باشند، در كارمان موفق نخواهیم شد و نتایج مورد انتظارمان حاصل نخواهد شد، افزود: بر اساس تدبیر شهردار محترم تهران، هیچ یک از ایستگاه های مترو بدون داشتن پله برقی و آسانسور، افتتاح نخواهند شد.
حمایت از خانواده های دو همکار مترو که در حادثه شهران جان باختند
قائم مقام شهردار تهران با اشاره به این كه در 9 ماه گذشته تحول بزرگی در خط 7 مترو رخ داده، درگذشت دو همکار مترو در حادثه شهران را به خانوادههای داغدار آنها تسلیت گفت و اظهار كرد: هر چند غم فقدان این همكاران خدوم برای خانواده های ایشان با هیچ چیزی قابل جبران نیست اما باید سعی کنیم تا جای ممكن، بازماندگان این عزیزان را مورد حمایت قرار دهیم.
شریفی با بیان اینکه از انجام به موقع خط 6 مترو و بهره برداری از آن در موعد مقرر خیالمان راحت است، تصریح کرد: مجموعه مترو و تمام مراکزی که در پیشرفت خطوط 6 و 7 مترو، سهم و نقش داشته اند از جمله شهرداری های مناطق مربوطه، الحق و الانصاف جهادی کار کردند و تحقق هماهنگی، همدلی و همراهی در این حوزه اگر بی نظیر نباشد، حتماً کم نظیر است.
کار در اعماق زمین های نیمه جنوب تهران طاقت فرسا است
معاون حمل و نقل و ترافیك شهرداری تهران در این جلسه كار در اعماق زمین های نیمه جنوبی تهران از خیابان انقلاب اسلامی به پایین را با توجه به وضعیت آب های زیر زمینی و سایر شرایط حاكم بر این محدوده از شهر را بسیار سخت و طاقت فرسا دانست و گفت: به همین دلیل، توسعه مترو در جنوب شهر به تدابیر و تمهیدات ویژه ای نسبت به سایر مناطق شهر نیاز دارد.
سید مازیار حسینی با اشاره به این كه خط L شكل 7 مترو، مسیر مهمی است كه جنوب شرق تهران را پس از طی مسیر شرقی ـ غربی و عبور از مركز شهر به شمال غرب تهران متصل می كند، اظهار كرد: 30 جبهه فعال در این خط داریم كه به جز 3 نقطه كه به دلیل شرایط حاكم بر زیر زمین، كار قدری به كندی پیش می رود، در بقیه جبهه ها كار با سرعت جلو می رود.
وی با بیان این كه بالغ بر 12 هزار مهندس و كارگر در خطوط 6 و 7 متروی تهران تمام وقت مشغول به كارند، تصریح كرد:از جمله مراکزی كه مجموعه مترو از پشتیبانی آنها برخوردار است، می توان شهرداری های مناطق ذیربط، بانك شهر، معاونت مالی و اقتصاد شهری و سازمان املاك و مستغلات شهرداری تهران را نام برد كه با تمام توان خویش به كمك مترو آمده اند.
فعالیت در خطوط 6 و 7 مترو در 108 جبهه کاری
معاون شهردار تهران در ادامه با اشاره به این كه تدبیر شهردار محترم تهران، این است كه گسترش حمل و نقل عمومی از جمله توسعه مترو با اولویت جنوب شهر دنبال شود، اظهار كرد: در حالی كه كل كشور را خشكسالی مالی فرا گرفته، شكوفایی مترو با حمایت مدیریت شهری، مثال زدنی است و باید این پشتیبانی كه با همدلی و همراهی مراکز مختلف محقق شده را قدر بدانیم.
مازیار حسینی با بیان این كه در خط 6 مترو، حدود یك درصد نیز از برنامه زمان بندی شده جلوتر هستیم، تصریح كرد: 8 هزار مهندس و كارگر به همراه یك دستگاه تی بی ام در 78 جبهه کاری خط 6 و 4 هزار مهندس و کارگر به همراه دو دستگاه تی بی ام در 30 جبهه کاری خط 7 مترو مشغول به كار هستند.
وی در خاتمه با تأكید بر این كه واگن سازی متروی تهران به عنوان مصداق اقتصاد درون زا با تمام توان در حال تولید واگن های مترو است، خاطرنشان كرد: این كارخانه به شدت فعال شده تا پا به پای توسعه پر شتاب شبكه مترو و راه اندازی ایستگاه ها و مسیرهای جدید مترو، گام بر دارد و نسبت به تأمین واگن های مورد نیاز خطوط جدید متروی تهران اقدام كند.
حفر 11 تونل و احداث 19 پل در مسیر متروی فرودگاه حضرت امام (ره)
مجری خط 7 مترو با اشاره به این که در این خط با 18 کیلومتر طول، 18 ایستگاه مترو پیش بینی شده، اظهار کرد: دو دستگاه تی بی ام به صورت سه شیفته در خط 7 مشغول به کارند و 100 درصد تونل های این خط حفاری شده و پیشرفت ساختمانی این پروژه 71 درصد است و عملیات روسازی، زیرسازی و ریل گذاری آن نیز برابر برنامه زمان بندی شده در دست انجام است.
مجری خط 6 مترو نیز در این جلسه با بیان این که تا کنون حفاری 23 و نیم کیلومتر از 31 کیلومتر طول این خط معادل 82 درصد تونل های این خط به اتمام رسیده، تصریح کرد: لاینینگ 16 کیلومتر معادل 56 درصد تونل های خط 6 نیز به پایان رسیده و از 27 ایستگاه پیش بینی شده در این خط، نیمی از ایستگاه ها تا پایان امسال مورد بهره برداری قرار خواهند گرفت.
همچنین مجری متروی فرودگاه امام (ره) با اعلام این که 6 کیلومتر از این خط تا شهر آفتاب بهره برداری شده، خاطرنشان کرد: در مسیر این خط، 11 تونل و 19 پل قرار دارد و 70 درصد از ریل گذاری آن به اتمام رسیده و برابر برنامه پیش بینی شده، متروی فرودگاه حضرت امام (ره) اول بهمن امسال افتتاح شده و مسافران ورودی و خروجی به کشور با مترو به فرودگاه می روند.
مردم باید بدانند شهرداری تهران متروی فرودگاه امام (ره) را می سازد
شریفی در خصوص ایستگاه متروی فرودگاه حضرت امام (ره) با اعلام این که این فرودگاه، دروازه ورود و خروج از کشور عزیزمان است و باید طراحی آن به بهترین شکل ممکن انجام و معماری آن به زیباترین شکل ممکن اجرا شود، تأکید کرد: ایستگاه متروی فرودگاه حضرت امام (ره) باید در بین بیش از 100 ایستگاه متروی تهران، نمونه بوده و منحصر به فرد باشد.
مازیار حسینی نیز در این خصوص، نصب تابلوی روزشمار پروژه در محل فرودگاه حضرت امام (ره) و در خطوط 6 و 7 مترو را مورد تأکید قرار داد و خاطرنشان کرد: شهروندان باید بدانند که این خط با اهتمام مدیریت شهری و توسط شهرداری تهران در دست ساخت است و ارائه اطلاعات لازم در این ارتباط در مسیر فرودگاه حضرت امام (ره) می تواند به این مهم کمک کند.
گفتنی است در این جلسه ر قدرت گودرزی معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران و حسین محمد پورزرندی مدیرعامل بانک شهر، گزارش های جداگانه ای از حمایت این دو مجموعه از اجرای خطوط 6 و 7 مترو ارائه دادند و هابیل درویشی مدیرعامل شرکت متروی تهران نیز بهره برداری از 100 کیلومتر مترو در تنها دو سال را اقدامی ماندگار در تاریخ متروی پایتخت دانست و از ورود 91 واگن مترو در قالب 13 رام قطار جدید به خطوط متروی تهران تا پایان امسال خبر داد.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *