صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

کودک ربوده شده به آغوش مادر بازگشت

۳۰ تير ۱۳۹۵ - ۰۸:۳۴:۴۵
کد خبر: ۱۹۹۷۰۷
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
صبح روز ٢٨ تیر مادری در ساعت 8 صبح به شعبه 630 دادسرای مشهد مراجعه و ادعا داشته که فرزند پسر هشت ساله ایشان توسط پدر معتاد و عمویش با وسیله نقلیه ربوده شده و در بلوار توس نگهداری می‌شود.
به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی ، قاضی  صفایی دادیار شعبه 630 این دادسرا با اعلام خبر بازگشت کودک ربوده شده به مادرش اظهار کرد: صبح روز ٢٨ تیر مادری در ساعت 8 صبح به شعبه مراجعه و ادعا داشته که فرزند پسر هشت ساله ایشان توسط پدر معتاد و عمویش با وسیله نقلیه  ربوده شده و در بلوار توس نگهداری می شود و این درحالی است که پدر این طفل تمام این سالها زندانی بوده و وی که پدرش را نمی شناخته تهدید به خودکشی در صورت عدم ازادی کرده است.

وی افزود : از سوی دیگر این زن با خانواده مادری خود نیز دچار اختلاف بوده و در شکایت خود بیان داشت که خاله‌اش با تماس با وی اظهار داشته کاری خواهد کرد که این مادر دیگر فرزند خود را نبیند.

دادیار صفایی ادامه داد: با توجه به فوریت موضوع و احتمال وقوع هرگونه اقدام خطرناک از سوی این کودک پس از هماهنگی با معاون دادستان و سرپرست ناحیه  دستور فوری ورود به منزل به ضابطین کلانتری کاظم آباد ابلاغ شد و خوشبختانه با مدیریت سریع و کارآمد ریاست کلانتری کودک هشت ساله ظرف دو ساعت به مادر بازگردانده شد و پرونده برای ادامه تحقیقات هم چنان مفتوح است .
قاضی صفایی ادامه داد با رویكرد سرپرست مجتمع در زمینه تسریع به رسیدگی وحمایت ویژه از زنان وكودكان واقشار اسیب پذیر در چارچوب قانون از تمام ظرفیت دادسرا وضابطین استفاده میشود تا حقوق تضییع شده یا در معرض تضییع این اقشار مورد سو استفاده متخلفان قرار نگیرد.
وی ادامه داد: در این مدت موارد دیگری نیز ارجاع گردیده كه با دستور قاطع قضایی اقدامات تأمینی لازم اتخاذ شده است.
اصل بر سرعت در رسیدگی است
در همین راستا معاون دادستان عمومی و انقلاب مشهد و سرپرست دادسرای ناحیه شش گفت: مدعی العموم وظیفه دارد اقشار آسیب پذیر را بیش از سایرین مورد حمایت قرار دهد چرا که آنان پناهگاهی ندارند تا تظلم خواهی نمایند و روند رسیدگی طولانی نیز باعث خسارت و ضرر بیشتر ایشان میشود.
قاضی محمد بخشی محبی با بیان این مطلب افزود: پرونده های ذکر شده اگر قرار بود طی روند عادی رسیدگی شود چندین ماه زمان می برد درحالی که معلوم نبود چه اتفاقی برای آن کودکان یا مادر آنان میفتاد و از طرف دیگر افرادی که دست به این اقدامات می زنند متجری تر میشوند و هرج و مرج در جامعه افزایش می یابد .
وی تصریح کرد: برخی شعب این دادسرا که دادیار آن عمدتا خانم هستند از جمله شعبه 630معمولا به این پرونده ها اختصاص می یابند چرا که حس مادرانه و دلسوزی قضات خانم به بهتر رسیدگی شدن این گونه پرونده ها کمک شایانی می کند .
وی تصریح کرد: مدعی العموم همواره پذیرای تمامی مردم به ویژه اقشار آسیب پذیر است و در این زمینه ماده 66 قانون آیین دادرسی کیفری نیز جایگاهی برای سازمان های مردم نهاد تعریف کرده که در راستای حمایت از حقوق این اقشار حق اعلام جرم و شکایت و پیگیری آن را دارند و انتظار می رود به منظور هرچه کمتر شدن بزه و جرائم در جامعه مردم و  سمن  ها ومجامع مدنی وحمایتی خصوصا بهزیستی تمامی همکاری های لازم را كما فی السابق  با دادستانی داشته باشند.

به گزارش ، واحد پیشگیری از بزه دیدگی مستقر در  دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه شش مشهد (صدف) در این زمینه تحت مدیریت معاون دادستان تشکیل و شعب ویژه‌ای به منظور تظلم خواهی افراد آسیب پذیر اختصاص داده شده که شعبه  630دادیاری این دادسرا از آن جمله است که حمایت‌های خاصی را از زنان و کودکان صورت می‌دهد.





ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *