صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

مسلمانان هند به خاک و خون کشیده شدند/در کشمیر چه می‎گذرد؟

۳۰ تير ۱۳۹۵ - ۰۵:۵۰:۰۱
کد خبر: ۱۹۹۵۰۲
از روز نهم ژوئیه و کشته شدن برهان وانی، رهبر اصلی‌ترین گروه مخالف دولت هند در کشمیر با وجود اعلام حکومت نظامی توسط دولت، اعتراضات در این منطقه همچنان ادامه دارد، این اعتراضات سبب کشته و زخمی شدن صدها نفر شده است.

به گزارش گروه بین الملل ؛ پس از شلیک پلیس هندوستان به رهبر گروه جدایی طلب این کشورو کشته شدن او، مردم برای او سنگ تمام گذاشتند.

با وجود اعلام حکومت نظامی توسط دولت، برای تشییع جنازه او جمعیت زیادی حاضر شد اما سربازان این بار هم آتش خود را روی مردم گشودند و سه نفر از مردمی که با سنگ به جنگ پلیس آمده بودند را کشتند.

مقامات هندی برای مدت 11 روز در منطقه کشمیر حکومت نظامی اعلام کرده بودند.

آنها شبکه‌های تلفن همراه را قطع کرده بودند، روزنامه‌ها چاپ نمی‌شدند و هرگونه تجمع از سوی مردم با خشن‌ترین واکنش نیروهای پلیس مواجه می‌شد.

در ساعات‌ پایانی روز دوشنبه، معترضان یک مسیر را بستند و محل استقرار نیروهای ارتش و پلیس را سنگباران کردند.

برخی از معترضان تلاش کردند که به مقر نیروهای نظامی وارد شوند اما پلیس متوجه این امر شد و به خشونت متوسل شد.

پس از این حادثه پلیس آتش خود را دوباره روی مردم گشود اما با این حال معترضان به هشدارهای پلیس بی‌اعتنا بودند و 2 زن در پی همین بی‌اعتنایی کشته شدند.

یکی دیگر از افرادی که در این حادثه هدف گلوله پلیس قرار گرفته بود روز سه شنبه در بیمارستان جان خود را از دست داد.

چهل و دومین نفری بود که تا روز سه‌شنبه، 19 ژوئیه توسط پلیس کشته شده است. اعتراضات سراسری مردم کشمیر از روز 9 ژوئیه و پس از آن آغاز شد که نیروهای پلیس، برهان وانی رهبر حزب المجاهدین، اصلیترین گروه مخالف دولت در منطقه را به ضرب گلوله کشتند.

در پی اعتراضات و درگیری میان پلیس و مردم تا کنون بیش از 3500 نفر زخمی شده و به شدت آسیب دیده‌اند، در این میان افراد زیادی از ناحیه چشم آسیب دیده و وضعیت مناسبی ندارند.

کشمیر تنها استان هند است که اکثریت جمعیت آن مسلمان هستند، به همین دلیل نگاه دولت هندوستان به این منطقه متفاوت است و سطح محرومیت مردم در این منطقه بالاتر از سایر نقاط هندوستان است. بنابراین گروه‌های معترض در کشمیر از محبوبیت بالایی برخوردار هستند و این امر سبب درگیری میان پلیس و مردم می‌شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *