امنیت و ثبات سیاسی ضامن سرمایهگذاری خارجی
وزیر اقتصاد گفت: امنیت و ثبات سیاسی در ایران در حالی که منطقه با تنش ها و چالش های اساسی امنیتی و سیاسی مواجه است ضامن سرمایه گذاری در ایران محسوب می شود.
وزیر امور اقتصادی و دارایی با اشاره به اهداف مطرح شده در اهداف توسعه پایدار، برضرورت همکاری های اقتصادی بین کشورهای جهان و کمک به حرکت جریان سرمایه به ویژه در مسیر توسعه کشور ها و انتقال تکنولوژی و ارزش افزوده در اقتصاد کشورها تاکید کرد.
وی ادامه داد: ایران رشد محسوسی در بهبود فضای کسب و کار طی سه ساله اخیر داشته که بخشی از آن به تسهیل شرایط برای سرمایه گذاری مربوط می شود و ما این روند را به عنوان یک راهبرد تا دستیابی به شرایط مطلوب ادامه خواهیم داد.
وزیر اقتصاد در این مراسم که در نایروبی پایتخت کنیا در حال برگزاری است، با اشاره به ضرورت وجود امنیت و ثبات در کشورها و مناطق مختلف جهان به عنوان بستر مناسبی برای گسترش همکاری های اقتصادی و سرمایه گذاری، وجود تنش های سیاسی و ناامنی را خطر مهلکی برای ثبات و توسعه اقتصادی دانست و خاطرنشان ساخت: امنیت و ثبات سیاسی در ایران در حالی که منطقه با تنش ها و چالش های اساسی امنیتی و سیاسی مواجه است ضامن سرمایه گذاری در ایران محسوب می شود.
طیب نیا همچنین با اشاره به توانمندی های کشورمان به تشریح سیاستهای دولت در گسترش همکاری های اقتصادی و انجام پروژه های مشترک سرمایه گذاری با سایر کشورها پرداخت.
همچنین در حاشیه چهاردهمین اجلاس وزرای آنکتاد، وزیر اقتصاد با رئیس کل بانک مرکزی کنیا دیدار کرد. طیب نیا در این دیدار ضمن اشاره به سابقه تاریخی روابط سیاسی و اقتصادی میان جمهوری اسلامی ایران و کنیا، سطح فعلی همکاری های اقتصادی دو کشور را با توجه به ظرفیت های فراوان موجود ناکافی دانست و ابراز امیدواری کرد با بهبود روابط بانکی فیمابین، همکاری های تجاری و صنعتی گسترش یابد.
وی با بیان اینکه اگرچه تحریم های بین المللی باعث کاهش روابط بانکی دو کشور شد اما با توافق جمهوری اسلامی ایران و کشورهای ۱+۵، بانک های کنیایی می توانند همکاری خود را با بانک های ایرانی آغاز کنند تا بستر فعالیت بخش خصوصی دو طرف برای گسترش همکاری ها فراهم شود.
«پاتریک نگوگی» رئیس کل بانک مرکزی کنیا نیز با استقبال گرم از وزیر امور اقتصادی و دارایی کشورمان، توسعه روابط اقتصادی با جمهوری اسلامی ایران را فرصت مغتنمی برای کنیا دانست و گفت: ما بی صبرانه منتظر رفع آخرین موانع برای از سرگیری همکاری با بانک های ایران هستیم.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *