صلح و سازش 36درصدی پروندهها در شهرستان شوش
زبیدی نیا گفت: در سال گذشته شورای حل اختلاف شوش به بیش از 4188 فقره پرونده رسیدگی و 36 درصد از پروندهها با صلح وسازش مختومه شده است .
وی بر لزوم تقویت و حمایت شوراهای حل اختلاف تاکید کرد و افزو: از اهداف مهم شورای حل اختلاف ایجاد صلح و سازش و اصلاح ذات البین است که این نهاد باید برای تحقق اهدافش تقویت و مورد حمایت قرار بگیرد تا شاهد کاهش اختلافات بین مردم در جامعه باشیم.
رئیس شوراهای حل اختلاف اهواز افزود: شورای حل اختلاف بار سنگینی از پرونده های دادگستری را به دوش می کشد و در واقع این نهاد جزئی از دادگستری محسوب می شود و لازم است که روسای دادگستریها نظارت و اهتمام ویژه ی به کارهای شوراها داشته باشند.
معاون قضایی رئیس کل دادگستری خوزستان با اشاره به صلاحیت های شوراهای حل اختلاف اظهار داشت: قضات دادگستریها جهت استفاده از ظرفیت شورای حل اختلاف طبق ماده 11 قانون اجازه دارند بمنظور ایجاد صلح وسازش بین طرفین دعاوی پرونده را به شورای حل اختلاف ارجاع دهند.
زبیدی نیا اظهارکرد: در سال 94 و 3 ماهه اول سال جاری شورای حل اختلاف این شهرستان بیش از 3 برابر میانگین کشوری به پرونده ها رسیدگی کرد و این امر نشان می دهد که وجود قاضی در مجتمع های شورا می تواند در رسیدگی به پرونده ها از نظر کمی و کیفی تاثیر گذار باشد.
وی خاطر نشان کرد: در سال گذشته شورای حل اختلاف شوش به بیش از 4188 فقره پرونده رسیدگی و 36 درصد از پرونده ها با صلح وسازش مختومه شده است و این میانگین مطلوب بوده و باید پرونده های بیشتری منتهی به صلح و سازش شوند.
رئیس شوراهای حل اختلاف از راه اندازی دستگاه های کارت خوان در تمامی شوراهای حل اختلاف سراسر استان خبر داد و اظهار کرد: به زودی در تمامی مجتمع های شورای حل اختلاف شهرستان ها دستگاه کارت خوان راه اندازی خواهد شد که این دستگاه قابلیت محاسبه هزینه های دادرسی و وصول درآمدها را دارد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *