صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

حفاظت از اراضی ملی و منابع طبیعی کار شاخص قوه قضائیه است

۲۵ تير ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۰:۰۴
کد خبر: ۱۹۷۷۱۴
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، عمومی
گروسی گفت: حفاظت از اراضی ملی و منابع طبیعی به عنوان یک کار شاخص قوه قضائیه، کماکان جزء برنامه های راهبردی درجلسات شورای حفاظت از اراضی ملی و منابع طبیعی استان است.
به گزارش گروه حقوقی و قضایی به نقل از  روابط عمومی دادگستری کل استان کردستان، گروسی رئیس کل دادگستری استان کردستان در سومین جلسه شورای حفاظت از اراضی ملی و منابع طبیعی استان گفت: حفاظت از اراضی ملی و منابع طبیعی به عنوان یک کار شاخص قوه قضائیه، کماکان جزء برنامه های راهبردی درجلسات شورای حفاظت از اراضی ملی و منابع طبیعی استان است.

وی افزود: دادگستری استان کردستان نسبت به سایر استانها در زمینه صیانت از اراضی ملی و منابع طبیعی، عملکرد خوبی داشته و در ارتباط با میزان مصوبات واجرای احکام اراضی رفع تصرف شده، جزء استانهای خوب کشور است.

گروسی با تأکید بر پیگیری مصوبات و رسیدگی به وضعیت شهرستانها توسط مدیران افزود: بخش مهمی از اقدامات صورت گرفته در زمینه رفع تصرف و خلع ید از اراضی ملی و منابع طبیعی مربوط به شهرستانهای تابعه است که باید مدیران با یک جدیت بیشتر به همان نسبتی که در مرکز استان حساسیت دارند به شهرستانها هم توجه کنند و پرونده های شهرستانها را هم در دستور کار قرار دهند.

این مسئول عالی قضایی درادامه گفت: حدود5000 پرونده رفع تصرف از اراضی ملی و منابع طبیعی در دستگاه قضایی مطرح است و ما بنای مسابقه تشکیل پرونده در میان سازمانهای دولتی در دستگاه قضایی نداریم که همه طرح دعوی کنند بلکه بر پیشگیری از تصرف اراضی ملی و منابع طبیعی تأکید داریم که سازمان های دولتی باید از اراضی خودشان مراقبت و صیانت کنند و نباید کوتاهی کرد تا تصرفی واقع شود بعداً در فکر تشکیل پرونده بود.

رئيس كل دادگستري استان کردستان به برخی آمارها در رابطه با پرونده های قضایی قلع و قمع اشاره و تصریح کرد: باید برای اجرای حکم قلع و قمع تصرفات اراضی ملی و منابع طبیعی تدابیری خاصی اتخاذ گردد تا هم حکم اجرا شود و هم عبرتی برای دیگران باشد.

در ادامه اين جلسه تعدادی از حاضرين به ارائه گزارش از اقدامات انجام شده و طرح نظرات و پيشنهادات خود در خصوص راهكارهای جلوگيری از تصرف و تخريب اراضي ملی و منابع طبيعی پرداختند.




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *