صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

دو تکنیک موثر برای مطالعه راحت در شمارش معکوس روزهای کنکور

۲۲ تير ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۷:۵۵
کد خبر: ۱۹۶۶۱۹
یک روان شناس با اشاره به اینکه نوجوانان کنکوری علاوه بر داشتن یک رژیم غذایی متعادل، باید تمرین های خود مراقبتی را برای آماده سازی ذهن انجام دهند گفت: داشتن بهداشت روانی از هر نظر لازمه آمادگی ذهن برای ورود به آزمون کنکور است.
به گزارش گروه فضای مجازی به نقل از آستان، دکتر رضا احمدی، با اشاره فرصت های لازم برای یک برنامه ریزی درست در روزهای پایانی مانده به کنکور گفت: برای کاهش سطح روانی، اضطراب فشارهای فیزیکی و اجتماعی را باید نادیده گرفت و در نخستین گام نوجوانان بهتر است از مداخله در بحث هایی که جنجال آفرین است پرهیز کنند.

احمدی تاکید کرد: بحث های اجتماعی در سطح کلان تنش و فشار را در خانواده افزایش می دهد از این رو نوجوانان فضای مناسب برای مطالعه پیدا نمی کنند. به خانواده ها پیشنهاد می شود برای همکاری با فرزندان خود با برنامه های مطالعاتی فرزندان هم سو و همگام شوند. زیرا نوجوانانی که در حال مطالعه هستند آمادگی زیادی برای فرار از مطالعه دارند و بیشتر تمایل دارند در برنامه های تفریحی با خانواده وقت شان را سپری کنند.

به گفته این استاد دانشگاه، تمرینات تمرکز و تنفس و کنترل دم و بازدم و همچنین آموزش توقف فکر و یا تمرین انحراف توجه، می تواند شرایط مساعدتری برای یک مطالعه مناسب ایجاد کند. برنامه ریزی هر 45 دقیقه مطالعه 8 دقیقه استراحت، یک تکنیک آماده سازی ذهن برای آزمون کنکور است.

وی ادامه داد: همچنین نوجوانان بهتر است هر یک ساعت و نیم که مطالعه دارند برای بازیابی و بازسازی توانایی شان 10 دقیقه استراحت کنند، زیرا در این حالت گلوکز مغز به حد نرمال رسیده و دفع سموم از بدن صورت می گیرد. با توجه به اینکه مغز ساعت خاصی بیشترین انرژی را دارد بنابراین می تواند با مطالعه دروس سخت هماهنگ شود. توصیه می شود زمانی که مغز انرژی بالایی دارد دروس سخت تر مطالعه شود، در حالیکه در برخی ساعت ها ذهن قدرت تحلیل مسائل را به صورت عمده ندارد که در این شرایط باید دروس آسان تر مورد مطالعه قرار گیرد.

احمدی به برخی فنون که به تمرکز ذهن کمک می کند اشاره کرد و گفت: یادداشت کردن افکار مزاحم، دور شدن از تشنج، مطالعه در زمان مناسب و ... فنون تمرکز ذهن است و می توان از طریق کانالیزه کردن افکار مزاحم، دسته بندی زمانی خاصی ایجاد کرد و هر اندیشه ای را در زمان خاص خود به آن پرداخت و از تداخل یادگیری ها جلوگیری کرد.

/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *