بهزیستی بهترین دستگاه دولتی در حوزه مبارزه با مواد مخدر است
به گزارش گروه جامعه ، علی مویدی در دیدار رئیس سازمان بهزیستی گفت: جایگاه بهزیستی و نقش و اثربخشی آن در فرآیند مبارزه با مواد مخدر برای افرادی كه در این عرصه مشغول به فعالیت هستند، برجسته و هویدا است.
وی افزود: بهزیستی یكی از فعالترین دستگاههای عضو ستاد است و تاكنون در حوزههای پیشگیری و درمان نقش مثبت و تاثیرگذاری را داشته است.
قائم مقام دبیركل ستاد با تاكید بر اینكه رسالت عملی ما در امر مبارزه با مواد مخدر سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) است، گفت: در جلسه اخیر رؤسای قوا و مسئولان كشور با ایشان كه به منظور بررسی آسیبهای اجتماعی برگزار شد، مقرر گردید گزارشات دقیقی از اقدامات دستگاهها جمعبندی و تا آبان ماه آینده تهیه شود و در موعد مشخص خدمت ایشان ارائه شود.
مویدی بیان داشت: ایشان تاكید دارند كه در راستای اقدام و عمل، اقدامات فوق العاده ای در دستگاهها صورت بگیرد، لذا جایگاه بهزیستی حائز اهمیت است.
وی ادامه داد: علاقهمندیم موضوعات مربوط به حوزه آسیبهای اجتماعی و اعتیاد را با یكدیگر پیگیری كنیم و تا پایان سال كارنامه قابل قبولی در این حوزه داشته باشیم.
مویدی بیان داشت: دبیرخانه ستاد مبارزه با مواد مخدر آمادگی دارد برای سرعت بخشیدن به امر مبارزه با اعتیاد در حوزه بهزیستی كه نقش موثری هم دارد، وارد و همكاریهایی بیش از گذشته داشته باشد .
بهزیستی آماده همكاری با ستاد مبارزه با مواد مخدر است
همچنین انوشیروان محسنی بندپی رئیس سازمان بهزیستی كشور در این دیدار گفت: بهزیستی با پیشینه روشن و ارزشمند در حوزه پیشگیری از اعتیاد، درصدد تقویت عوامل محافظ و کمرنگ کردن عوامل خطر است این در حالی است که باید با رویکرد تلفیقی به تناسب ماموریت های دستگاه های مختلف تقسیم کار در این خصوص صورت گیرد.
وی در ادامه بر كارزار رسانهای در پیشگیری از اعتیاد با هدف ارتقاء دانش افراد جامعه، تقویت اثربخشی كمپهای اعتیاد، توسعه مراكز اجتماع درمان مدار ( TC) در استانهای سراسر كشور، تامین اشتغال برای بهبودیافتگان و ساماندهی زنان معتاد تاكید كرد.
محسنیبندپی در ادامه اعتیاد را یك بیماری جسمی، روانی و اجتماعی خواند كه باید درمان آن هم توامان و با در نظر گرفتن این موارد باشد، گفت: سازمان بهزیستی آمادگی خود جهت همكاری كامل با ستاد مبارزه با مواد مخدر را اعلام میدارد تا به نتیجهای خوب و آنچه كه زیبنده این نظام باشد، دست یابیم.
وظیفه ستاد مبارزه با مواد مخدر سیاستگذاری و حمایت است
دكتر پرویز افشار معاون كاهش تقاضا و توسعه مشاركتهای مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر نیز گفت: بهزیستی از مهمترین شركای كلیدی این ستاد برای ساماندهی آسیبهای اجتماعی است و توانسته در حوزههای درمان، پیشگیری از اعتیاد و فعالیتهای حمایتی خوب ورود كند، لذا ما خواستار همكاریهای بیشتری هستیم.
وی با بیان اینكه وظیفه ستاد مبارزه با مواد مخدر سیاستگذاری و حمایت است و نه اجرا ، گفت: به عنوان مثال ستاد نباید به مباحث درمانگرایانه ورود كند، بهزیستی با توجه به تجاربی كه در درمان های اقامتی دارد بودجه لازم را از ستاد گرفته و در این بخش وارد میشود.
افشار در ادامه بر اجرای تبصره 2 ماده 15 قانون مبارزه با مواد مخدر ، تامین هزینه بیمه پایه و بستری معتادان، گسترش پوشش بیمهای خدمات درمانی اعتیاد و اختصاص پنج درصد اعتبارات اشتغال به بهبودیافتگان تاكید كرد.