صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

لزوم مبارزه با قاچاق کالا از مبادی ورودی

۲۲ تير ۱۳۹۵ - ۰۴:۰۰:۰۱
کد خبر: ۱۹۶۲۴۱
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
عضو هیئت رئیسه اتاق اصناف ایران گفت: حدود ۲۵ میلیارد ورود کالای قاچاق به کشور در سال گذشته حاکی از رشد ورود غیرقانونی کالا به کشور است.
به گزارش گروه اقتصاد ، محمدعلی صدیقی در خصوص قاچاق کالا، گفت: جلوی قاچاق کالا باید از مبادی ورودی کشور گرفته شود نه کف بازار و  برخورد سلیقه ای با متخلفان  تنها به ضرر اصناف است.
 
وی تصریح کرد: گسترش پدیدة کالای قاچاق تاثیر مخربی در امر تولید، تجارت قانونی، سرمایه گذاری و اشتغال به همراه دارد که باید با جدیت تمام با آن مبارزه کرد و این وظیفه همه دستگاه هایی است که به نحوی می‌توانند در این امر دخیل باشند.
 
صدیقی با بیان اینکه مبادی ورودی اصلی قاچاق کالا و ارز باید شناسایی شوند، تصریح کرد: اینکه مبادی اصلی آن شناسایی و بسته نمی‌شود، جای تأمل دارد.
 
وی در عین حال خاطرنشان کرد که کالاهایی مانند تلفن همراه یا لپ تاپ و رایانه که در ایران تولید نمی شود نیز باید به صورت قانونی و مطابق نیاز کشور وارد شود و حتی در این زمینه ها نیز قاچاق نداشته باشیم.
 
عضو هیئت رئیسه اتاق اصناف ایران افزود: نظارت ضعیف در خصوص قاچاق کالا در مبادی ورودی از مشکلات اصلی این پدیده است و منظور قاچاقچیان بزرگی است که با ده‌ها کانتینر، اجناس قاچاق را به راحتی وارد کشور می‌کنند.
 
صدیقی با بیان اینکه قیمت کالایی که با برگ سبز وارد کشور شده و کالایی که از طریق قاچاق وارد شده متفاوت است، افزود: متاسفانه در بازار کشور شاهد هستیم که یک کالا با دو نوع قیمت متفاوت در بازار وجود دارد و کسبه ای که با برگ سبز کالا را وارد کرده اند، قیمت تمام شده کالا برایشان بیشتر از قاچاق می شود از این رو مصرف کنندگان تمایل به خرید کالای ارزانتر دارند و ادامه این روند تنها به ضرر صنوفی که قانونمند فعالیت می‌کنند، می‌شود.
 
وی با تاکید بر اینکه سیستم ورود کالاها باید اصلاح شود، گفت: واحدهای صنفی کشور توزیع کننده کالا هستند و نباید به گونه‌ای با آنها برخورد کرد که اصناف متدین زیر سوال بروند .
 
صدیقی با اشاره به اینکه طرح شبنم نیز در راستای مبازره با کالای قاچاق بود و مسکوت ماند، افزود: این طرح به دلیل نداشتن برنامه‌ریزی مطلوب متوقف شد و امیدواریم در راستای مبارزه با کالای قاچاق تمام کالاهای وارداتی به کشور کد گذاری شوند .
 
عضو هیئت رئیسه اتاق اصناف ایران گفت: در حال حاضر کالای قاچاق آفتی خطرناک برای تولید ملی کشور شده که راه مبارزه با آن قبل از ورود به بازار است و در مبادی ورودی با قاچاقچیان برخورد باید کرد و مجازات‌های باز دارنده نیز تعیین کرد.
 
صدیقی افزود: کالای قاچاق امروز باعث از بین بردن فرصت‌های شغلی در کشور شده و همچنین آسیب‌های اجتماعی و اقتصادی زیادی را به همراه داشته است.
 
انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *