صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

نشانه‌های چای ناسالم

۲۰ تير ۱۳۹۵ - ۱۵:۳۴:۳۴
کد خبر: ۱۹۵۸۳۷
کار‌شناس ارشد محیط زیست با اشاره به اینکه چای ارگانیک و سالم دنیا در ایران کشت می‌شود، گفت: نتایج آزمایش‌ها نشان می‌دهد، چای خارجی به دلیل اسانس‌های غیرمجاز، در مدت زمان کم، رنگ و طعم زیادی دارد.
به گزارش گروه فضای مجازی به نقل از فارس، اسفندیار قربانی درباره چای وارداتی به کشور اظهار داشت: واقعیت انکارناپذیری وجود دارد مبنی براینکه اکثر چای وارداتی به کشور از کانال سیستم‌های کنترلی خاصی وارد نمی‌شود و عمدتا چای خارجی به‌دلیل اسانس‌های شیمیایی دارای مشکلات بهداشتی است.
 
مسئول سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی سپاه قدس گیلان، ادامه داد: افزودن انواع اسانس‌ها به منظور تغییر ذائقه مردم است، حتی آزمایش‌ها نشان داده است مواد بسیار خطرناک غیرمجازی هم در انواع چای خارجی استفاده شده است.
 
وی با تاکید براینکه چای ارگانیک و سالم دنیا در ایران کشت می‌شود، ادامه داد: اگرچه ممکن است چای داخلی، رنگ و ذائقه پذیری چای خارجی که دارای مواد شیمیایی و اسانس‌های غیرمجاز است را نداشته باشد، اما ارگانیک بودن چای داخلی کاملا مورد تایید است و به مردم توصیه می‌کنیم که از چای داخلی استفاده کنند؛ چای تولیدی داخلی کاملا مورد تایید و دارای استانداردهای لازم است و به صورت بهداشتی بسته بندی می‌شود.
 
این کار‌شناس ارشد محیط زیست، متذکر شد: تاییدیه آزمایشگاهی درخصوص افزوده شدن اسانس‌های شیمیایی به چای خارجی وجود دارد درحالی که اگر چای ارگانیک داخلی ما که در شرایط کاملا بهداشتی در کارخانه‌های سطح کشور بسته بندی می‌شوند، کاملاً عاری از افزودنی‌های غیرمجاز است.
 
وی در مورد نشانه‌های چای ناسالم گفت:  اگر چای بعد از دم کردن، رنگ و طعم زیادی در مدت زمان کم داشته باشد، مطمئن باشید که این چای سالم و ارگانیک نیست؛ چای سالم و ارگانیک حداقل یک ربع زمان نیاز دارد تا رنگ، طعم و مزه خود را آزاد کند. بیشتر چای‌های خارجی که استفاده می‌شود در مدت زمانی کم، رنگ‌های زیاد و طعم‌های مختلفی دارند، در این چای‌ها از اسانس‌های شیمیایی و غیرمجاز استفاده می‌شود.

/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *