صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

مرگبارترین نبرد جنگ جهانی اول +تصاویر

۱۸ تير ۱۳۹۵ - ۱۵:۴۵:۰۱
کد خبر: ۱۹۴۹۰۲
یکم ژوئیه 1916 دهم تیرماه و در جريان جنگ جهاني اول، نبرد "سم"، با تعرض نیروهای انگلیسی به سنگرهای آلمانی آغاز شد كه در همان روز 20 هزار نظامی انگليسی به دست آلمانی ها كشته و 40 هزار تن ديگر زخمی شدند.

به گزارش گروه فضای مجازی به نقل از فرادید، یکم ژوئیه 1916 دهم تیرماه و در جريان جنگ جهاني اول، نبرد "سم"، با تعرض نیروهای انگلیسی به سنگرهای آلمانی آغاز شد كه در همان روز 20 هزار نظامی انگليسی به دست آلمانی ها كشته و 40 هزار تن ديگر زخمی شدند.  
این نبرد تا نیمه نوامبر (به مدت چهارماه و هجده روز) ادامه یافت و ضمن آن تلفات فرانسه 200 هزار، انگلستان 420 هزار و آلمان 465 هزار نفر بود. در این جبهه که طول آن تنها 30 کیلومتر بود 48 لشکر فرانسوی و 51 لشکر انگلیسی با 50 لشکر آلمانی می‌جنگیدند. 
 
نقشه حمله از فیلد مارشال انگلیسی بود که می‌خواست به بن بست نبرد پایان دهد. وی عقیده داشت که با آغاز نبرد سم («سم» رودخانه‌ای است در شمال فرانسه که نبرد در طرفین آن روی داد) فرماندهی ارتش آلمان مجبور خواهد شد که چند لشکر از «وردن» به «سم» منتقل کند و در نتیجه مارشال پتن (فرمانده فرانسویان در وردن) خواهد توانست بقیه آلمانی‌ها را از این جبهه شمالی فرانسه عقب براند. مارشال انگلیسی برای اجرای نظر خود در نخستین روز نبرد سم، صدها هزار گلوله توپ به سنگرهای آلمانی‌ها شلیک کرد. ولی آلمانی‌ها که سنگر تونلی داشتند آسیب چندان ندیدند و همان روز در حمله متقابل به انگلیسی‌ها 60 هزار تلفات وارد ساختند. 
 
جمع گلوله‌های توپ که در هفته نخست نبرد سم به سوی سنگرهای آلمانی‌ها شلیک شد یک میلیون و 738 گلوله گزارش شده است. نبردهای وردن و سم از نوع جنگ‌های خندقی بودند. در هر دو جبهه، از تانک و هواپیمای نظامی استفاده شده بود.  عکس هایی که در زیر می بینید منطقه جنگی "سم" را نشان می دهد و اجساد و ادوات جنگی منهدم شده متعلق به آلمان است که پس از فرار از این منطقه به جای گذاشته اند. این مجموعه در آرشیو کتابخانه دولتی کانادا نگهداری می شود.
 /انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *