ارائه استاندارد به 160 افزودنی غذایی/ ۹۵ درصد مواد افزودنی طبیعی هستند
رئیس هیئت مدیره انجمن افزودنی های صنایع غذایی ایران، گفت: بالای ۹۵ درصد مواد افزودنی های خوراکی ها و مواد غذایی طبیعی هستند.
به گزارش گروه جامعه ، پرویز جهانگیری گفت: از بین حدود سه هزار ماده افزودنی که در جهان مصرف می شوند، اکثرا موادی هستند که اسانس آنها طبیعی است ولی خیلی ها فکر می کنند تا می گوییم افزودنی، تصور ماده شیمیایی به ذهن خطور می کند در حالی که بالای ۹۵ درصد افزودنی ها طبیعی هستند.
وی از وجود بیش از ۱۶۰ استاندارد
در بخش افزودنی ها خبر داد و اظهار داشت: این استانداردها با بررسی جامعی که روی مواد
صورت گرفته است، ایجاد شده اند. زمانی که در حال تدوین استانداردها بودیم، از تمام
استانداردهایی که در جهان وجود داشت، بهره بردیم.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *