فعالیت 170 هزار واحد صنفی خواربار فروشی در کشور
تعداد 2 میلیون و 172 هزار و 500 واحد صنفی مجاز در کل کشور مشغول فعالیت هستند که از این تعداد صنف خواربارفروشان با بیش از 170 هزار (8 درصد) واحد بیشترین فراوانی را به لحاظ تعداد واحدهای صنفی به خود اختصاص دادهاند.
همچنین به لحاظ توزیع استانی، استان تهران دارای بیشترین واحد صنفی در کل کشور است به طوری که 14.5 درصد از کل واحدهای صنفی کشور در این استان قرار دارد.
این گزارش ادامه میدهد: پس از آن استانهای خراسان رضوی و اصفهان با 7.7 و 7.5 درصد در ردههای بعدی قرار دارند. استانهای کهگیلویه و بویراحمد، ایلام و خراسان شمالی به ترتیب با 1.1، یک و 0.99 درصد در پایینترین سطح از نظر فراوانی قرار دارند.
همچنین واحدهای صنفی دارای مجوز در کل کشور نیز حدود 98.6 درصد از واحدهای دارای مجوز دائم پروانه فعالیت و حدود 1.4 درصد دارای مجوز پروانه فعالیت موقت هستند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *