صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ضرورت تشکیل کمیته به منظور مبارزه با جرائم خشن/ با جرایم ضد اخلاقی با قاطعیت برخورد می‌کنیم

۱۲ تير ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۷:۱۹
کد خبر: ۱۹۲۶۵۵
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
حجت الاسلام عبداللهی بی بندباری و جرایم ضد اخلاقی را از مباحث بسیار مهم و حساس خواند و بر ضرورت پیگیری جهت جلوگیری از رواج شاخصه‌های ضد اخلاق اسلامی تاکید کرد و گفت: با جرایم ضد اخلاقی با قاطعیت برخورد می‌کنیم.
به گزارش گروه حقوقی و قضایی به نقل از روابط عمومی دادگستری کل استان مرکزی،سرهنگ کیومرث عزیزی، فرمانده انتظامی استان مرکزی به مناسبت بزرگداشت هفته قوه قضاییه و تقدیر از تلاش‌های مجموعه قضایی استان با حجت الاسلام قاسم عبداللهی، رئیس کل دادگستری استان مرکزی دیدار کرد.

حجت الاسلام قاسم عبداللهی، رئیس کل دادگستری استان مرکزی در این دیدار گفت: خوشبختانه با تلاش‌های صورت گرفته از سوی دستگاه قضایی و انتظامی وضعیت خوبی در استان مرکزی داریم.

وی بر لزوم کاهش آسیب‌های اجتماعی در قسمت‌های مختلف تاکید کرده و فراهم شدن این امر مهم را مستلزم همکاری تنگاتنگ نیروی انتظامی با دستگاه قضایی خواند.

حجت‌الاسلام عبداللهی استان مرکزی را استانی امن با بالاترین ویژگی آرمانی عنوان کرد و گفت: ارتقاء امنیت در سایه تعامل و هماهنگی ایجاد می‌شود و برای فراهم شدن بستر لازم در این حوزه باید دقت نظر خاصی وجود داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه از نظر ما تمامی پرونده‌ها مهم هستند، اما پرونده‌هایی نظیر مواد مخدر،  سرقت مسلحانه در اولویت قرار دارد، خاطر نشان کرد: مامورین نیروی انتظامی باید با مشاهده اتفاقات مراتب را در کوتاهترین بازه زمانی به دادستان یا معاون دادستان در میان بگذارند.

این مقام مسئول دستگیری باندهای جرائم خشن را مهم ارزیابی کرد و افزود: جهت جلوگیری و مبارزه با جرایم خشن کمیته تشکیل شود و مباحث دنبال شود.

حجت الاسلام عبداللهی بی بندباری و جرایم ضد اخلاقی را از مباحث بسیار مهم و حساس خواند و بر ضرورت پیگیری جهت جلوگیری از رواج شاخصه‌های ضد اخلاق اسلامی تاکید کرد و گفت: با جرایم ضد اخلاقی با قاطعیت برخورد می کنیم.

وی با اشاره به اهمیت و حساسیت زیاد مباحث ضد اخلاقی در جامعه، اضافه کرد: با توجه به اینکه معاونت پیشگیری از وقوع جرم برنامه‌های متعددی دارد، اما این معاونت و معاون دادستان را مامور بررسی وضعیت مولفه‌های غیر اخلاقی کردیم و از این مجموعه جهت رفع مشکلات این حوزه خواستیم که با بهزیستی و دانشگاه ارتباط تنگاتنگ داشته باشد.

حجت الاسلام عبداللهی رابطه تخریب جامعه با مقوله ضد اخلاقی را تنگاتنگ تلقی کرد و افزود: نیروی انتظامی با آموزش نیروهای متخصص باید پابکار شود و با همکاری دستگاه قضا در خشکاندن ریشه مفاسد اخلاقی گام بردارد.

سرهنگ کیومرث عزیزی، فرمانده انتظامی استان مرکزی نیز ضمن تبریک هفته قوه قضاییه یاد و خاطره شهید بهشتی و یاران با وفای انقلاب را گرامیداشت و افزود: مجموعه نیروی انتظامی با اجرای دستورات و اجرای احکام به موقع زمینه پیشگیری جرائم در استان را فراهم آورد و تمامی شواهد و قراین حاکی از حمایت دادگستری دارد.

سرهنگ عزیزی اضافه کرد: بخش اعظم موفقیت پلیس مرهون پشتیبانی دادستان‌ها و معاونین دادستانی، بازپرسان و احکام صادره از سوی قضات است.

وی کاهش 7 درصدی جرایم در سال گذشته و سه ماهه اول سال در استان را نشان از همکاری و تعامل قابل قبول دستگاه قضا با نیروی انتظامی دانست.

این مقام مسئول اظهار کرد: نیروی انتظامی استان مرکزی نسبت به سال گذشته در حوزه کارکنان وظیفه کاهش چشمگیر داشته است، به طوری که تمامی کارکنان در بخش‌های پلیس متخصص، کلانتری و پاسگاه ها با حجم کار بالا مواجه هستند.

عزیزی از دستگیری 30 هزار نفر در استان مرکزی خبر داد و با اشاره به اینکه 13 هزار و 500 نفر آنان در حوزه مواد مخدر است، افزود: با توجه به تلاش‌های دستگاه قضا و نیروی انتظامی مبنی بر ترک معتادان شاید بتوان گفت تنها 50 نفر آنان ترک کردند.

وی در ادامه گفت: کمی رغبت معتادان به ترک با توجه به فرایندهای سپری شده و تلاش دستگاه قضا ونیروی انتظامی باید گفت چرخه نیاز به بازنگری کارشناسان دارد.

فرمانده نیروی انتظامی استان مرکزی اعلام کرد: قریب به 70 درصد جرائم توسط معتادین انجام می‌شود.

وی از افزایش کشفیات در 6 ماهه دوم سال گذشته و سه ماهه اول سال جاری خبر داد و گفت: در تمامی حوزه ها اعم از مواد مخدر، مشروبات الکلی سلاح و مهمات رشد قابل توجهی داشتیم که این امر حاصل تلاش و همکاری  دستگاه قضایی و نیروی انتظامی است،  امیدواریم با تعامل بیشتر در راستای حفظ امنیت مردم کوشاتر از قبل عمل کنیم.

ملک محمدی، معاون برنامه‌ریزی دادگستری کل استان مرکزی نیز گفت: ضابطین باید نسبت به جرائم و ارکان آن آگاهی کافی و وافی داشته باشند.

وی با تاکید بر اینکه بازپرسی اولیه جرم برای ما خیلی مهم است و به پیشرفت پرونده و رسیدن به نتیجه قطعی کمک می کند،  اظهار کرد: پلیس باید تمامی تحقیقات خود را علمی ارائه دهد و بهترین راه برای انجام این عمل استفاده از ابزار نوین و به روز جرم شناسی است.

ملک محمدی در بخش پایانی سخنان خود گفت: پلیس باید نسبت به وظایف قانونی خود حساسیت ویژه داشته باشد.

لازم به ذکرست تعدادی از مسئولان وابسته به نیروی انتظامی استان به برخی از مشکلات پیشرو اشاره کردند.




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *