وام یک میلیارد دلاری بانک جهانی به هند برای توسعه "انرژی خورشیدی"
بانک جهانی یک میلیارد دلار وام برای توسعه صفحه های خورشیدی و افزایش استفاده این کشور از انرژی تجدید پذیر اختصاص داد.
وزیر نیرو هند گفت که این وام برای تهیه تجهیزات لازم ،بازاریابی و افزایش ظرفیت استفاده از انرژی خورشیدی اختصاص یافته است .
هند به عنوان بزرگترین مشتری بانک جهانی در یک سال گذشته 4.8 میلیارد دلار از این بانک وام دریافت کرده است.
"جیم یونگ کیم" رئیس بانک جهانی در گفت وگویی اظهار کرد این بانک قراردادی به ارزش 625 میلیون دلار نیز با دولت برای ایجاد صفحه های خورشیدی امضا کرده است .
وی پس از دیدار با نخست وزیر هند گفت تعهد "مودی" به بهره برداری از انرژی تجدید پذیر بویژه انرژی خورشیدی یکی از دلایل جذب سرمایه گذاری خارجی در این بخش است .
نخست وزیر هند در طرح خود در نظر دارد برای جلوگیری از گرمایش زمین و تغییر آب و هوا از نور خورشید برای تولید برق و انرژی استفاده کند.
هند قصد دارد تا پایان سال 2020 با افزایش 30 درصدی ظرفیت انرژی خورشیدی ، تولید برق خورشیدی را به 100 گیگاوات افزایش دهد .
هند در نظر دارد سهم تولید انرژی با استفاده از سوخت های غیر فسیلی را تا پایان سال 2030 به 40 درصد افزایش دهد.
هم اکنون 30 درصد از تولید انرژی هند با استفاده از سوخت های غیر فسیلی انجام می شود اما این کشور برای رسیدن به این هدف ،با چالش های فراوانی از جمله تامین مالی،مشکلات مربوط به ورود برق تولید شده در ایستگاههای خورشیدی به مدار و غیر اقتصادی بودن آن مواجه است .
هند اعلام کرده است که صنعت انرژی تجدید پذیر این کشور می تواند فرصت های تجاری به ارزش 160 میلیارد دلار در یک دهه ایجاد کند که این امر آن را به یک بازار بسیار جذاب تبدیل می کند.
شرکت های بزرگ جهانی در زمینه انرژی خورشیدی از جمله شرکت سافت بانک ژاپن،فاکس کان تایوان، فرست سولار، ترینا سولار و شرکت دولتی خورشیدی فنلاند برای سرمایه گذاری در این بازار اعلام آمادگی کرده اند.
بانک توسعه آلمان نیز برای سرمایه گذاری یک میلیارد یورویی در پنج سال آینده برای توسعه صفحه های خورشیدی و اتصال آنها به مدار انرژی وام با بهره کم اعلام آمادگی کرده است.
/
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *