صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

گزارش کیهان درباره فیش 187 میلیونی مدیر مسئول اش/حسین شریعتمداری: بی‌معرفت‌ها مبلغ آن را کم کرده‌اند

۲۰ تير ۱۳۹۵ - ۰۷:۳۴:۴۹
کد خبر: ۱۹۱۵۱۵
دسته بندی‌: سیاست ، گزارش و تحلیل
وقتی ماجرای فیش 187 میلیون تومانی را با شریعتمداری در میان گذاشتیم، ابتدا مانند موارد مشابه دیگر، به تمسخر لبخندی زد و گفت؛ بی‌معرفت‌ها مبلغ آن را کم کرده‌اند چون ابتدا، مبلغ را 300 میلیون تومان نوشته بودند و معلوم می‌شود که از سرقت مبالغ مجازی و دروغی که خودشان جعل کرده‌اند هم نمی‌گذرند!
به گزارش گروه سیاسی ، جعل فیش  حقوقی 300 میلیون تومانی برای مدیرمسئول روزنامه کیهان و سپس تقلیل آن به 187  میلیون تومان و افزایش دوباره آن به 400 میلیون تومان به اندازه‌ای دم‌دستی بود که نیازی به پاسخ نداشت و ندارد و مدعیان اصلاحات که برای بهره‌برداری از آن ذوق‌زده شده بودند خیلی زود متوجه شدند که  بدجوری به جدول زده‌اند و چند ساعت بعد از انتشار آن، اعلام کردند که جعلی است ولی از آنجا که بسیاری از خوانندگان و دوستداران کیهان در داخل و خارج کشور خواستار پاسخ کیهان به این دروغپردازی - که ابتداء از یک کانال اینترنتی در انگلیس کلید خورده بود - شده‌اند، اشاره‌ای گذرا و البته مستند به آن را خالی از فایده ندیدیم، هر چند به قول یکی از خوانندگان کیهان،  جعل‌کنندگان این فیش آنقدر دستپاچه بوده‌اند که اولا؛ فیش مورد اشاره را روی یک فُرم من درآوردی که با فیش‌های حقوقی کیهان متفاوت است چاپ و منتشر کرده‌اند و ثانیا؛  باید می‌دانستند کسی که حقوق 187 میلیون تومانی می‌گیرد، باید خیلی ساده لوح باشد که فیش‌های حقوق نجومی مدیران دولتی را افشا کند! و بر این افشاگری اصرار هم بورزد و با وجود تهدیدها و تطمیع‌ها گریبان مفت‌خورها را رها نکند.

شروع ماجرا

به گزارش روزنامه کیهان، دو روز قبل، خبری همراه با تصویر یک فیش حقوقی در کانال‌های مجازی منتشر شد که از حقوق 300 میلیون تومانی حسین شریعتمداری مدیر مسئول روزنامه کیهان حکایت می‌کرد!  منتشرکنندگان این فیش جعلی چند ساعت بعد از انتشار  آن مبلغ فیش را از 300 میلیون تومان به 187 میلیون تومان کاهش دادند و تقریبا 5 ساعت  بعد ادعا کردند که مبلغ مزبور 400 میلیون تومان است!

و اما، چند ساعت بعد، کانال رسمی اصلاح‌طلبان، دم‌خروس را از زیر قبای نفاق خود بیرون آورد و اعلام کرد که این فیش جعلی است ولی ادعا کرد که  این فیش را طرفداران حسین شریعتمداری جعل کرده‌اند تا بعد از آن که معلوم شد جعلی است، رسوایی ناشی از جعل خبر دریافت پاداش چند صدمیلیونی معاون اول رئیس‌جمهور را جبران کرده باشند! و بدین ترتیب مدعیان اصلاحات ضمن اعتراف به جعلی بودن فیش، انگیزه خود از جعل و یا انتشار آن را نیز به گونه‌ای ناشیانه آشکار ساختند.

بنابراین به آسانی می‌توان درک کرد که چرا اصلاح‌طلبان به جعل فیش منتسب به حسین شریعتمداری دست زده‌اند و  یا آن را منتشر کرده‌اند و چرا بعد از انتشار این فیش که جعلی بودن آن در مقایسه با فرم فیش‌های حقوقی کیهان نیز به وضوح قابل فهم است، با دستپاچگی به جعلی بودن آن اعتراف کرده‌اند!

و اما، اینگونه اتهامات به مدیرمسئول کیهان طی 3 دهه گذشته با شدت و به طور گسترده‌ای از سوی جریانات ضد انقلاب داخلی و رسانه‌های بیگانه مطرح شده و هنوز هم می‌شود و تنها به عنوان نمونه؛

 در اوایل دهه 70، رادیو اسرائیل با آب و تاب و در چند بخش خبری ادعا کرد که دو پسر حسین شریعتمداری در شکنجه و قتل زندانیان دست دارند!  و بعد از چند بار که رادیو اسرائیل بر آن تاکید و اصرار داشت، مدیرمسئول کیهان در مصاحبه‌ای گفت؛  یکی از پسران من 8 سال دارد و به تمسخر افزود؛ شاید منظور صهیونیست‌ها پسر دیگر من باشد، که 6 ساله است!

 در اوج فتنه 88 و افشاگری کیهان درباره فتنه‌گران، شبکه آمریکایی CNN اعلام کرد که حسین شریعتمداری مبلغ 35 میلیون پوند در حساب ویژه خود در یکی از بانک‌های سوئیس  موجودی دارد! و زنجیره‌ای‌ها به نقل این خبر پرداختند. مدتی بعد در مهرماه 1389  مدیرمسئول کیهان به خبرنگار CNN که برای مصاحبه  به کیهان آمده بود گفت؛ بنده همین امروز به شما وکالت رسمی می‌دهم که مبلغ مورد اشاره را به حساب شبکه تلویزیونی CNN  واریز کنید!  و خبرنگار ضمن پوزش، پاسخ داد که پوشش خبری ایران در حوزه کاری من نیز هست و ما بعدها متوجه شدیم که آن خبر دروغ بوده است! و قول تکذیب داد که البته تکذیب نکردند!

در سال  1378 و در اوج فتنه 78 که کیهان با تمام توان به مقابله با فتنه‌گران و افشای زدو‌بند آنها پرداخته بود، رادیو آمریکا اعلام کرد که حسین شریعتمداری صاحب یک مرکز خرید SHOPING CENTER  در شهر ونکوور کاناداست و یک ویلا هم در سواحل همان شهر به مبلغ 267 میلیون دلار کانادا خریداری کرده است!

 در اواسط دهه 80، علیرضا نوری‌زاده مقیم لندن و همکار رسمی منوشه امیر - مدیر رادیو فارسی زبان اسرائیل -  در یکی از برنامه‌های  تلویزیونی شبکه بی‌بی‌سی اعلام کرد که حسین شریعتمداری  علاوه بر یک حمام سونای خصوصی در زعفرانیه تهران، یک مجتمع دامداری چند صد هکتاری نیز دارد که مدیر مسئول کیهان در پاسخ گفت؛  گاوداری آماده است و فقط منتظر نوری‌زاده و بقیه گاوهای فراری در آمریکا و انگلیس هستیم که تشریف بیاورند و جای خالی خود را در مجتمع دامداری ما پُر کنند. که البته هنوز نیامده‌اند!

2 سال قبل یک هفته‌نامه آمریکایی در گزارشی که از رادیو فردا نیز پخش شد ادعا کرد حسین شریعتمداری مبلغ 400 میلیون روبل در «اسبربانک» روسیه موجودی دارد!  و تاکید کرد این مبلغ کلان رشوه‌ای است که شریعتمداری در مقابل حمایت از روسیه دریافت کرده است! 

فیش‌ها را بیاورید و با وکالت رسمی همه مبالغ آن را جایزه بگیرید

و اما در پایان وقتی ماجرای فیش 187 میلیون تومانی را با شریعتمداری در میان گذاشتیم، ابتدا مانند موارد مشابه دیگر، به تمسخر لبخندی زد و گفت؛ بی‌معرفت‌ها مبلغ آن را کم کرده‌اند چون ابتدا،  مبلغ را 300 میلیون تومان نوشته بودند و معلوم می‌شود که از سرقت مبالغ مجازی و دروغی که خودشان جعل کرده‌اند هم نمی‌گذرند! و در ادامه گفت؛ آیا از خود پرسیده‌اند کسی که به ادعای آنها حقوق ماهیانه 187 میلیون تومانی دارد، چگونه جرأت می‌کند فیش‌های حقوقی نجومی برخی از مدیران دولتی را افشاء کند؟! و سپس گفت؛  اگر چه ظاهر  این اتهام  و مخصوصا شروع آن از انگلیس، نشان می‌دهد این ماجرا از بیرون مدیریت شده است و اصحاب فتنه آمریکایی-اسرائیلی 88 در آن دست داشته‌اند ولی هر یک از آقایان اصلاح‌طلب و مدیران دولتی که مایل باشند تشریف بیاورند تا به آنها وکالت رسمی و محضری بدهم که تمام مبلغ فیش را برای خود دریافت کنند، و البته فقط توصیه می‌کنم که آن را برای ادامه تحصیل نورچشمی‌های خود به آمریکا و انگلیس نفرستند!




نظرات بینندگان
ناشناس
|
|
۲۰:۱۳ - ۱۳۹۶/۱۱/۲۹
سلام خدا بر برادر دشمن‌شکن، حسین شریعتمداری از ذخایر انقلاب و خار چشم و گلوی ضد انقلاب و مفسدان و صهیونیستهاست.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *