صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

خرید و فروش اینترنتی ارز راهی برای کلاهبرداری/صرافی اینترنتی نداریم

۰۸ تير ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۲:۲۵
کد خبر: ۱۹۰۹۸۱
سرپرست معاونت تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا گفت: خرید و فروش ارز در فضای مجازی و از طریق های های فروشگاهی غیرمجاز راهی برای کلاهبرداری است.
سرهنگ علیرضا آذردرخش، سرپرست معاونت تشخیص و  پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا در گفت و گو با خبرنگار گروه جامعه با اشاره به یکی از جدیدترین پرونده‌های تشکیل شده در پلیس فتا گفت: برخی‌ افراد سودجو با راه اندازی سایت‌های خرید و فروش ارز اقدام به تبلیغ در فضای واقعی و جذب متقاضیان خرید ارز در سطح جامعه کرده‌اند.
 
وی ادامه داد: این افراد با جلب اعتماد مشتری مبنی بر بازدید از سایت خرید ارز الکترونیکی، بعد از پرداخت وجوه مورد درخواست دیگر پاسخگوی مشتری نبوده و هیچ‌گونه ارزی تحویل مشتری داده نمی‌شود.
 
سرهنگ آذردرخش گفت: متاسفانه این افراد با استفاده از این شگرد توانسته اند در یک پرونده بیش از 200 میلیون تومان به سرقت ببرند.

به گفته وی مرکز توسعه تجارت الکترونیکی متولی اعطای نماد اعتماد الکترونیکی به سایت‌های فروشگاهی مجاز ‌است، بنابراین هموطنان  دقت داشته باشند برای جلوگیری از سوءاستفاده سودجویان سایبری تا حد امکان از سایت‌های فروشگاهی که دارای نماد اعتماد الکترونیک هستند خرید اینترنتی انجام دهند.
 
سرپرست معاونت تشخیص و  پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا همچنین گفت: بنابراین کاربران فضای مجازی بدانند هرگونه مبادله ارزی فقط باید در صرافی صورت گیرد و این مبادله نمی‌تواند آنلاین باشد به این معنا که شما ارز را به حساب صراف واریز کنید و صرافی به شما وجه درخواستی را تحویل دهد. برخی‌ صرافی‌های فضای مجازی که مجوزی نیز ندارند با تعیین شروط خاصی برای کاربران مثل ثبت‌نام در سایت و وارد کردن اطلاعات کامل فرد به همراه شماره حساب به‌دنبال سرقت اطلاعات گردشگران هستند.
 
به گزارش میزان،براساس ماده 33 دستورالعمل اجرایی تاسیس، فعالیت و نظارت بر صرافی‌ها، صرافی ملزم به ارائه رسید و فاکتور معتبر با امضای مجاز و ممهور به مهر صرافی و به نام و امضای مشتری است. بنابراین در صورت تخلف با مراجعه به بانک مرکزی و ارائه رسید و فاکتور خرید می‌توان از آنها شکایت کرد. همچنین براساس تبصره ماده 28 دستورالعمل اجرایی تأسیس، فعالیت و نظارت بر صرافی‌ها، انجام هرگونه عملیات صرافی در فضای اینترنتی یا مجازی توسط صرافی ممنوع‌ است.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *