صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

آشنا نبودن برخی مسئولان از مفهوم خصوصی سازی مانع واگذاری‌ها

۰۵ تير ۱۳۹۵ - ۱۸:۴۰:۰۱
کد خبر: ۱۹۰۱۰۶
دسته بندی‌: اقتصاد ، عمومی
رئیس کل سازمان خصوصی سازی گفت: برخی اظهارنظرها نشان از عدم آشنایی برخی مسئولان از مفهوم خصوصی سازی دارد که به عنوان مانع و مقاومتی بر سر راه واگذاری‌ها مطرح هستند.
به گزارش گروه اقتصاد ، پوری حسینی با اشاره به این که اجرای اصل 44 قانون اساس و سیاست خصوصی سازی یکی از درمان‌های اقتصاد بیمار کشور است گفت: بر این اساس نگرانی‌ها، ناراحتی ها و سنگ اندازی های بر سر راه اجرای خصوصی سازی در همه جای دنیا امری طبیعی است.

رئیس کل سازمان خصوصی سازی افزود: با این حال اگر این مقاومت‌ها و سنگ‌اندازی‌ها از حد معمول بیشتر شود نشان از وجود مشکلات بیشتر در این زمینه دارد و در صورت عدم حل شدن این موضوعات، خصوصی سازی با توقف مواجه می‌شود.

وی با بیان این که معمولاً اعتراض‌ها به خصوصی سازی و مقاومت‌ها معمولاً توسط صاحبان منفعت اتفاق می افتد تصریح کرد: بر این اساس برخی اظهارنظرها نشان از عدم آشنایی برخی مسئولین از مفهوم خصوصی سازی دارد که به عنوان مانع و مقاومتی بر سر راه واگذاری‌ها مطرح هستند.

پوری حسینی در ادامه در خصوص دیگر مشکلات در راستای اجرای خصوصی سازی در کشور اظهار داشت: متأسفانه بخش خصوصی در کشور ضعیف نگه داشته شده است و نمی‌تواند با دولت رقابت کند؛ و اگر قرار باشد صبر کنیم بخش خصوصی قوی و پس از آن خصوصی سازی را انجام دهیم این امر تحقق پیدا نمی‌کند و بر این اساس تا زمانی که اقتصاد نفتی را دنبال کنیم دولت بزرگ و بزرگ‌تر خواهد شد.

وی اذعان داشت: از سوی دیگر بخش خصوصی خودبه‌خود تقویت نمی‌شود، بنابراین باید با کمک دولت تلاش کنیم بخش خصوصی تقویت شود که این اتفاق از شاهراه خصوصی سازی می‌گذرد و آن هم به این روش است که رغبت، انگیزه، توان و اراده‌ای توسط دولت فراهم شود تا بخش خصوصی در واگذاری‌ها شرکت کند.

رئیس کل سازمان خصوصی سازی افزود: به طور معمول بخش خصوصی بهتر از دولت مدیریت بنگاه‌ها را انجام می‌دهد، به عنوان مثال اگر خودروسازان به بخش خصوصی واقعی واگذار می‌شدند و به آنها اختیار می‌دادیم، در حال حاضر وضعیت خودروسازی در کشور بدین گونه نبود.
وی ادامه داد: به موازات واگذاری‌ها، قانون‌گذار و اصل 44 موضوعی چون بهبود فضای کسب و کار را تعریف کرده است که البته جزو وظایف سازمان خصوصی سازی نیست.

پوری حسینی افزود: بر این اساس باید شرایطی فراهم شود تا حضور گسترده‌تر بخش خصوصی در اقتصاد فراهم شود که کار سنگینی است و نیاز به تقویت بخش خصوصی توسط دولت دارد.

رئیس کل سازمان خصوصی سازی همچنین گفت: مجلس باید داور میان بخش خصوصی و دولت باشد و قوانین و مقرراتی که مانع رشد و گسترش بخش خصوصی می‌شود را از میان بردارد.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *