یکهخواری در اسلام بیمعنا است
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل از استاندار و رئیس دانشگاه علوم پزشکی خواست تا نسبت به پیگیری راهاندازی مرکز تحقیقات سرطانشناسی در استان اردبیل اقدامات عملیاتی را انجام دهند.
وی هزینههای سنگین درمان سرطان و گاه بینتیجه بودن این فعالیتها را به دلیل عمق فاجعه در ریشهدار بودن این بیماری و به هلاکت رساندن افراد بیان کرد و افزود: در تمام دنیا امر تحقیقات بسیار حساس و خطیر گرفته میشود به طوری که با راهاندازی مراکز تحقیقاتی گسترده سعی میکنند راهکارهای پیشگیری و درمان بهنگام را انجام دهند.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل از استاندار و رئیس دانشگاه علوم پزشکی خواست تا نسبت به پیگیری راهاندازی مرکز تحقیقات سرطانشناسی در استان اردبیل اقدامات عملیاتی را انجام دهند.
عاملی یادآور شد: با توجه به اینکه آمار سرطان مری، معده و روده دراستان اردبیل بالا است ضرورت دارد مرکز جامع تحقیقات سرطانشناسی به عنوان وسیعترین مجموعه در شمال غرب کشور در اردبیل راهاندازی شود تا علل شیوع و گسترش بیماری دردآور سرطان شناسایی شود.
وی بیان کرد: اگر این مرکز تحقیقات و انستیتو سرطان راهاندازی شود محققان، پژوهشگران و پزشکان ما قادر خواهند بود در همان مراحل اولیه بیماری را تشخیص و نسبت به درمان و مداوا اقدام کنند.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل با اشاره به اهداف راهاندازی موسسات خیریه همچون ریحانه اردبیل گفت: ضمیر پاک انسانها به همراه عواطف و احساسات حکایت از همدردی و غمگساری دارد به طوری که انسان برخلاف حیوانات در کنار آب و خوردن و شهوت در وجودش عاطفه، وجدان آگاه و بیدار، احساس درد مشترک در قالب خانواده واحد جهانی را حس میکند.
عاملی تصریح کرد: نباید جامعه ما به یک جامعه بیتفاوت تبدیل شود و در آن بخواهند یکهخواری کنند در حالی که باید احساسات جمعی در مسیر کمک و یاری به نیازمندان برانگیخته شود.
وی زیبایی و حسن یک شهر را به وجود موسسات و مراکز خیریه و حرکتهای خیرین دانست و افزود: وجود چنین مجموعههایی شناسنامه و هویت هر شهر و دیار هستند.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل با بیان اینکه یکهخواری در مکتب اسلام و اهل بیت بیمعنا است چرا که ائمه و انبیای الهی همواره به احساس همدردی با بینوایان، فقرا و تهیدستان آستین بالا زده و در سفرههای خود ایتام و نیازمندان را پذیرش میکردند، یادآور شد: کار خیر و نیکی که خیرین انجام داده و بابی که در این حوزه باز شده است همه میتواند نقطه ایجاد تحول و حرکت به سمت شایستگیها باشد.
عاملی گفت: خیرین و افراد نیکوکار در حقیقت اسباب شرف و عزت چنین مجموعههایی هستند که در تقسیم آلام و التیام درد بیماران ورود پیدا کرده و در پرداخت هزینههای سنگین شیمیدرمانی بیماران سرطانی ورود پیدا میکنند.
وی در پایان سخنان خود اظهار کرد: در جامعه ما نباید ما به همدیگر بیاعتنا باشیم در حالی که باید در چنین شرایطی همه سعی کنیم تا حرکت کارگشا و خیرخواهانه انجام شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *