صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

صنعت توریسم چشم انتظار یاری سینمای مستند است

۰۲ تير ۱۳۹۵ - ۱۵:۳۰:۰۱
کد خبر: ۱۸۹۰۸۳
داور ایرانی جشنواره گردشگری پرتغال معتقد است که داشته‌های ایران برای جذب توریست تنها به چند قطعه عکس از محوطه‌‌های تاریخی خلاصه ‍‌‌می‌شود و جای فیلم‌های مستند با موضوع جاذبه‌های طبیعی و سبک زندگی مناطق مختلف ایران خالی است.
به گزارش گروه فرهنگی به نقل از روابط عمومی مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی، «علی افشار» کارشناس گردشگری که به عنوان یکی از داوران جشنواره فیلم مستند «هنر و گردشگری» در کشور پرتغال حضور دارد، در گفتگویی اظهار کرد: این هفته سمینار علمی با موضوع گردشگری، معماری و فضاهای شهری در کشور پرتغال برگزار می‌شود. در همین راستا اهمیت و تاثیرگذاری هنر سینما موجب شد که هم‌زمان با برگزاری سمینار، ایده‌ی راه‌اندازی جشنواره‌ فیلم‌های مستند «هنر و گردشگری» نیز در دستور کار مسئولان قرار بگیرد.

وی معرفی جاذبه‎‌های گردشگری نقاط مختلف جهان را یکی از اهداف مهم این جشنواره برشمرد و افزود: امسال کشورهای آسیایی بویژه کشورهای شرق آسیا با ارسال فیلم‌های متعدد از این حرکت استقبال کرده‌اند، اما سینمای مستند ایران برخلاف توانایی‌هایش نماینده‌ای ندارد که براساس رایزنی‌های صورت گرفته با معاون پژوهشی مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی، مقرر شد نمونه‌هایی از آثار هنرمندان ایرانی را به مسئولان جشنواره ارائه کنیم.

افشار خاطرنشان کرد: علاوه بر سینما ظرفیت‌ گردشگری موجود در کشور ما یکی دیگر از دلایل علاقه‌مندی مسئولان برگزاری جشنواره به برقراری ارتباط فرهنگی بیشتر و موثرتر با ایران است. 

وی با بیان اینکه علاقه‌مندان تا 20 تیرماه برای شرکت در جشنواره فرصت دارند، بیان کرد: موضوع مهم برای من این است که ارتباط ایران با جشنواره برقرار شود و همکاری بصورت مستمر ادامه یابد؛ بخصوص اینکه بعد از نهایی شدن برجام در مجامع بین‌المللی می‌بینم همه به موضوع ایران علاقه‌مند هستند، ولی متاسفانه امکان چندانی زیادی برای دریافت اطلاعات از ایران در اختیار ندارند. 

این کارشناس ادامه داد: حضور فیلم‌های مستند ایرانی با محوریت آثار باستانی، زیست‌بوم‌ها، جغرافیای مناطق گوناگون، گونه‌های مختلف گیاهی و جانوری در جذب شرکت‌های ارائه دهنده خدمات گردشگری و مسافران نقش بسزایی ایفا می‌کند.

داور جشنواره «هنر و گردشگری» پرتغال تصریح کرد: ارائه مستندهای ساخته شده کم‌ هزینه‌ترین و تاثیرگذارترین راه برای معرفی ایران در جهان است و بهتر بود فیلم‌های کوتاه از جاذبه‌های ایران توسط شبکه‌های بین‌المللی در اختیار خارجی‌ها قرار می‌گرفت.

افشار در پایان توضیح داد: عمده شناخت و مواد تبلیغی موجود در خارج از کشور به بناهای تاریخی اختصاص دارد تا طبیعت ایران و از معرفی زندگی شهری مردم که برای گردشگران جذابیت دارد، خبری نیست و بنظر می‌رسد که سینمای مستند در این زمینه، کارکرد تعیین‌کننده‌ای دارد.
 
انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *