صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

دسترسی 91.5 درصد روستاییان کشور به راه آسفالت

۰۱ تير ۱۳۹۵ - ۱۴:۲۷:۰۲
کد خبر: ۱۸۸۶۴۴
دسته بندی‌: اقتصاد ، انرژی
معاون راه روستایی وزیر راه و شهرسازی گفت: برخورداری روستاییان از راه‌های آسفالت در روستاهای کشور هم اکنون به 91.5 درصد رسیده است.

به گزارش گروه اقتصاد، سید حسین میر شفیع در خصوص اجرای طرح‌های راه‌های روستایی در کشور گفت: هم اکنون احداث چهار هزار کیلومتر راه روستایی را وزارت راه و شهرسازی در دست اجرا دارد.

وی اظهار داشت: در صورت اجرای این راه‌های روستایی از 21 میلیون نفر روستاییان کشور 99 درصد آن‌ها به راه‌های دسترسی روستایی، دست پیدا می‌کنند.

میر شفیع با بیان این که تلاش خواهیم کرد میزان دسترسی روستاییان کشور به راه‌های آسفالت تا سال آینده به 95 درصد برسد، گفت: هم اکنون مطالعات شبکه راه‌های روستایی کشور تکمیل شده و تمام فواصل روستاها با شهرستان‌ها به طور کامل مشخص شده است.

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: با این حال هم اکنون میزان دسترسی روستاهای شهرستان‌های بشاگرد در استان هرمزگان و سرباز در استان سیستان و بلوچستان به راه آسفالت به حدود 68 درصد رسیده است.

وی گفت: میزان دسترسی روستاییان در برخی از استان‌های کشور از جمله سیستان و بلوچستان، کردستان، آذربایجان غربی، خراسان شمالی و شرق هرمزگان از میانگین کشوری بین 10 تا 15 درصد کمتر است.

میر شفیع تصریح کرد: از 200 هزار کیلومتر شبکه راه‌های روستایی کشور هم اکنون 105 هزار کیلومتر آن آسفالت شده است و مابقی همچنان به صورت خاکی مورد استفاده قرار می‌گیرد.
وی گفت: در صورتی که 17 و 18 هزار کیلومتر راه روستایی آسفالت شود، میزان دسترسی روستاییان کشور به راه آسفالت به حدود 97 درصد افزایش می‌یابد.

به گفته این مقام مسئول در وزارت راه و شهرسازی، برای انجام این مهم بیش از 104 میلیارد ریال (10 هزار و 400 میلیون تومان) اعتبار مورد نیاز است، در حالی که سال گذشته از پنج هزار و 500 میلیارد ریال (550 میلیارد تومان) بودجه راه روستایی تنها 10 میلیارد ریال (یک میلیارد تومان) اعتبار تخصیص یافت.

میر شفیع در ادامه افزود: در بودجه سال 1396 پرداخت 6 هزار میلیارد ریال (600 میلیارد تومان) اعتبار برای تکمیل و آماده سازی راه‌های روستایی کشور در نظر گرفته شده است که امیدواریم با اختصاص این اعتبار بخشی از مشکلات این حوزه برطرف شود.

وی با اشاره به طلب پیمانکاران راه روستایی از وزارت راه و شهرسازی افزود: هم اکنون پیمانکاران بخش خصوصی 9 هزار و 200 میلیارد ریال (920 میلیارد تومان) از ما طلب دارند که امیدواریم با انتشار اسناد خزانه بتوانیم بخشی از این بدهی خود را به بخش خصوصی پرداخت کنیم.

معاون راه روستایی وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: در بودجه سال 1395 قرار است 75 هزار میلیارد ریال (هفت هزار و 500 میلیارد تومان) اسناد خزانه منتشر شود که مقرر شده است بخشی از این اسناد به پیمانکاران طلبکار وزارت راه و شهرسازی اختصاص یابد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *