صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

اینترنت را حفظ کن، خودت را دزد نکن

۳۰ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۱:۱۰:۰۱
کد خبر: ۱۸۷۹۳۰
تازه مودم خریده بود و از این موضوع خیلی خوشحال بود. هر روز که از محل کار به خانه بر می‌گشت با استفاده از گوشی هوشمندش در اینترنت گشت و گذار می‌کرد.
به گزارش گروه جامعه ،زمانی که می‌دید خانواده‌اش هم با استفاده از اینترنت می‌توانند به‌راحتی به کار‌های روزمره خود رسیدگی کرده و زمان کمتری وقت خود را صرف رفت و آمد‌های بی‌دلیل و از تردد‌های بیش از حد در سطح شهر خود داری کنند، از خرید خود راضی‌تر می‌شد و اینتر نت را به عنوان یک اختراع بشر می‌ستود.
 
او و خانواده‌اش روز به روز به اینترنت و شبکه‌های اجتماعی وابسته‌تر شدند و خودشان از این موضوع نا راضی نبودند.
 
حدود سه ماه از این خرید شگفت انگیز می‌گذشت و این خانواده هر روز راضی‌تر از دیروز و دور‌تر از یکدیگر به نظر می‌رسیدند.
 
روزی مانند روز‌های کاری دیگر در محل کار خود حضور داشت و سخت مشغول فعالیت بود که گوشی تلفن همراهش به صدا در آمد. به زنگ تلفن توجه نکرد و به کارش ادامه داد تا این‌که دو باره و سه باره تلفنش زنگ خورد. سراغ تلفن همراهش رفت و متوجه شد که همه تماس‌ها از طرف خانه بوده است. نگران شد چرا که همسرش زمان کار با او تماس نمی‌گرفت مگر آن‌که موضوع مهمی پیش آمده باشد. به‌سرعت با خانه تماس گرفت و همان لحظه بود که دود از سرش بلند شد.
 
همسرش خبر داد که پلیس فتا به خانه‌اش آمده و از او پرس‌و‌ جو می‌کند.
 
هرچه فکر کرد نمی‌دانست چه کاری انجام داده است. در طول 5 ماه گذشته، رد کردن چراغ قرمز آن‌هم به صورت غیرعمدی تنها کار خلاف قانون او بوده که جریمه‌اش را هم پرداخت کرده بود.
 
به سمت خانه رفت تا دقیق‌تر موضوع را پیگیری کند، به خانه رسید و متوجه شد ماموران پلیس هنوز محل را ترک نکرده‌اند. به سمتشان رفت و دلیل حضورشان را پرسید. اما ماموران از جرمی صحبت کردند که او حتی نمی‌دانست چیست، چه برسد به آن‌که بخواهد انجامش دهد.
 
هک کردن سایت شرکت‌های معتبر و کلاهبرداری‌های کلان از مهم ترین جرایم او بود.همراه ماموران به مرکز پلیس رفت و همه چیز را برای آنها توضیح داد و گفت که او و خانواده‌اش آشنایی دقیقی با کامپیوتر ندارند.اما مهندسان کامپیوتر پلیس فتا با نشان دادن مدارک ثابت کردند شخصی با اتصال به مودم خانه آنها سایت‌ها را هک کرده است.
 
مرد نمی‌دانست چه باید انجام دهد. مرد همه چیز را از زمان خرید مودم تا به امروز برای ماموران توضیح داد و به آنها گفت که او و خانواده‌اش حتی فکر چنین کاری را هم به ذهن خود راه نمی‌دادند.
 
کارآگاهان پلیس فتا با تحقیقات خود دریافتند که این مرد از زمان نصب مودم تا به امروز برای اینترنت خود رمز نگذاشته است و این موضوع باعث شده است دیگران نیز از Wi Fiخانه او سوءاستفاده کنند. با توجه به فراگیرشدن استفاده از اینترنت و وجود مودم در اکثر خانه‌ها، چنین مشکلاتی دور از ذهن نیست.برخی مجرمان برای اقدامات مجرمانه‌‌شان به دنبال وای‌فاهای بدون پسورد هستند تا با آن بدون این‌که ردی از خود باقی بگذارند، اقدامات تبهکارانه‌شان را انجام دهند.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *