جر و بحث داغ "کیهان و شرق" سر معیشت مردم
چه روزنامهها و رسانههای اصولگرا بگویند و چه نگویند موضوع فیشهای نجومی و حقوقهای کلان مسئلهای نیست که مردم بتوانند از آن عبور کنند و آن را به فراموشی بسپارند آن هم در حالی که اکثریت مردم حقوقهای خرد زیر یک و نیم میلیون دریافت می کنند.
وی همچنین مینویسد: در زمان دولت قبل و چه بعد از آن هیچ روزنامه و رسانه اصولگرایی را نمیتوانید پیدا کنید که کمترین نقدی به آن دولت کرده باشد.
به گزارش روزنامه کیهان، نگاهی به آرشیو مطبوعات در سالهایی که روزنامه شرق مدعی شده که اصولگرایان هیچ نقد مرتبط با معیشت مردم به دولتهای وقت نداشتهاند نشان میدهد که واقعیت غیراز آنی است که این روزنامه میگوید.
به یک نمونه صریح اشاره میکنیم و قضاوت را به مخاطبان گرامی واگذار میکنیم ؛ روزنامه کیهان تیتر یک خود را در روز 5 تیر 1385 یعنی یک سال پس از روی کار آمدن دولت نهم به موضوع گرانیها اختصاص داده بود.
« داد مردم از بیداد گرانی » تیتر یک کیهان در روز 5 تیر 1385 بود که اتفاقا روزنامه شرق نیز در یکی از گزارشهای خود به تاریخ 6 تیر 1394 به این تیتر انتقادی کیهان اشاره کرده بود و البته تاریخ آن را به اشتباه 6 تیر قید کرده بود !
در گزارش روز کیهان به تاریخ 5 تیر 1385 تاکید شده بود «افزايش قيمت بعضي از اقلام كالاها در هفتههاي اخير- بخواهيم يا نخواهيم- مردم رانسبت به موضوع گراني حساس كرده است. حتي اگر همه رسانهها هم درباره افزايش قيمتها سكوت كنند، مردم موقع خريدن ماست و شير و پنير و ميوه، موقع ديدن و مقايسه قيمت گوشي تلفن همراه، موقع خريدن شكر و... با افزايش قيمتها مواجه مي شوند و سكوت رسانهها را صرفاً بر بي توجهي آنها نسبت به انجام وظايفشان حمل مي كنند. »
در این گزارش کیهان به صورت مبسوط و مستدل به افزایش قیمت انواع اقلام ضروری مردم پرداخته و از مسئولین خواسته بود که فکری به حال گرانیها بکنند.
از این قبیل گزارشها در روزنامه کیهان و در هشت سالی که دولت نهم و دهم روی کار بود به دفعات منتشر شده است و حال سردبیر روزنامه شرق با تکیه بر این فرضیه که مردم حافظه تاریخی نداشته و توان مراجعه به رسانههای ده سال پیش را نیز ندارند چنین ادعایی را مطرح کرده است.
حال چه روزنامهها و رسانههای اصولگرا بگویند و چه نگویند موضوع فیشهای نجومی و حقوقهای کلان مسئلهای نیست که مردم بتوانند از آن عبور کنند و آن را به فراموشی بسپارند آن هم در حالی که اکثریت مردم حقوقهای خرد زیر یک و نیم میلیون دریافت می کنند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *