صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

توسعه شبکه‌های دسترسی با سرعت مناسب امری ضروری است

۳۰ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۱:۳۰:۰۱
کد خبر: ۱۸۷۳۹۰
دسته بندی‌: اقتصاد ، انرژی
معاون وزارت ارتباطات با اشاره به طرح افزایش سطح دسترسی کاربران نهایی به شبکه ملی اطلاعات در چارچوب اجرای طرح‌های اقتصاد مقاومتی گفت: توسعه شبکه‌های دسترسی با سرعت و کیفیت مناسب جهت پاسخگویی به نیازهای فعلی و آتی متقاضیان و کاربران امری ضروری است.
به گزارش گروه اقتصاد ، برات قنبری هدف از این پروژه را ایجاد شبکه پهن باند ملی، امن و پایدار با قابلیت دسترسی حداقل 20 مگابیت برثانیه برای مردم بر بستر شبکه ملی اطلاعات عنوان و اظهار کرد: افزایش سطح دسترسی کاربران نهایی به شبکه ملی اطلاعات با سرعت 20 مگابیت بر ثانیه، حمایت از توسعه مراکز داده و شبکه توزیع محتوا در چارچوب اجرای طرح‌های اقتصاد مقاومتی خواهد بود.

وی افزود: با توجه به نیاز روزافزون کشور به برقراری و توسعه شبکه‌های ارتباطاتی، توسعه مستمر تکنولوژی‌های ارتباطی، ارائه خدمات نوین مبتنی بر شبکه‌های اینترنتی، گسترش تقاضای آحاد مردم جهت دریافت خدمات به صورت الکترونیکی و نیز رشد چشمگیر دسترسی کاربران به اینترنت در سال‌های اخیر، لزوم توسعه شبکه‌های دسترسی با سرعت و کیفیت مناسب ضروری است.

معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی این وزارتخانه خاطر نشان کرد: به علت تاثیر شگرف و غیر قابل اجتناب ارتباطات و فناوری اطلاعات به عنوان پیشران توسعه بر اقتصاد، فرهنگ و اجتماع، توسعه و رشد پهن باند در تمامی مناطق کشور به صورت متوازن امری بدیهی است.

او مهمترین اقدام را در این راستا، ایجاد و توسعه شبکه دسترسی مبتنی بر فناوری‌های نوین، ایجاد و توسعه شبکه زیرساخت بر بستر IP، حمایت از توسعه مراکز داده داخلی و شبکه توزیع محتوا، توسعه شبکه مترو اترنت استانی، توسعه امنیت شبکه و حمایت از صیانت اجتماعی و پدافند غیر عامل بیان کرد.

قنبری امکان دسترسی خانوارها به پهن باند، سرعت دسترسی مشترکان، افزایش ظرفیت ذخیره‌سازی داده در داخل کشور را از جمله شاخص‌های قابل اندازه‌گیری پروژه عنوان کرد و اظهار داشت: منابع مالی مورد نیاز اجرای این پروژه طبق برآورد سرمایه‌گذاری پنج ساله بالغ بر 530 هزار میلیارد ریال است که بیش از 70 درصد آن توسط بخش غیر دولتی اجرا و سرمایه‌گذاری خواهد شد.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *