گرانی 25 درصدی برنج/رشد 22.7 درصدی قیمت قند وشکر
بانک مرکزی در گزارشی اعلام کرد که طی یک سال اخیر قیمت برنج ۲۵.۶ درصد، حبوب ۲۹.۵ درصد، قند و شکر ۲۲.۷ درصد و چای ۱۵ درصد افزایش یافته است.
لبنیات و تخم مرغ
در هفته مورد گزارش، در گروه لبنیات بهای شیر غیرپاستوریزه نسبت به هفته قبل معادل ۰.۲ درصد کاهش یافت و قیمت سایر اقلام این گروه بدون تغییر بود. بهای تخم مرغ معادل ۳.۰ درصد افزایش داشت و شانهای ۸۰۰۰۰ الی ۱۰۵۰۰۰ ریال فروش رفت.
برنج و حبوب
در این هفته در گروه برنج قیمت برنج داخله درجه یک و درجه دو به ترتیب معادل ۱.۸ درصد و ۱.۴ درصد افزایش یافت و بهای برنج وارداتی غیر تایلندی ثابت بود. در گروه حبوب قیمت لوبیا قرمز معادل ۰.۲ درصد افزایش داشت و بهای سایر اقلام این گروه بدون تغییر بود.
میوهها و سبزیهای تازه
در هفته مورد بررسی، در میادین زیر نظر شهرداری سیب قرمز و کیوی عرضه کمی داشت. سایر اقلام میوه و سبزی تازه که تعدادی از آنها از نظر کیفی در مقایسه با سایر میوه فروشیها متفاوت بودند، به نرخ مصوب سازمان میادین میوه و تره بار عرضه میگردید. میوه فروشیهای سطح شهر اقلام میوه و سبزی تازه را عرضه مینمودند که در گروه میوههای تازه قیمت سیب قرمز معادل ۲.۵ درصد، سیب زرد ۱ درصد، طالبی ۱.۶ درصد و کیوی ۱۷.۶ درصد افزایش ولی بهای سایر اقلام این روه بین ۲.۵ درصد تا ۳۰.۲ درصد کاهش یافت. در گروه سبزیهای تازه قیمت تمام اقلام این گروه بین ۰.۳ درصد تا ۳.۰ درصد افزایش داشت.
گوشت قرمز و گوشت مرغ
در هفته مورد گزارش، بهای گوشت گوسفند معادل ۰.۱ درصد و گوشت مرغ ۴.۹ درصد کاهش یافت و قیمت گوشت تاز گاو و گوساله ثابت بود.
قند، شکر، چای و روغن نباتی
در این هفته بهای قند معادل ۱.۸ درصد و شکر ۲.۳ درصد افزایش داشت و قیمت چای خارجی و انواع روغن نباتی بدون تغییر بود.
تغییرات قیمتی یکساله مواد غذایی
بر اساس گزارش بانک مرکزی، قیمت گروه لبنیات طی یکسال اخیر ۴.۲ درصد، برنج ۲۵.۶ درصد، حبوب ۲۹.۵ درصد، سبزیهای تازه ۸.۸ درصد، گوشت قرمز ۳.۲ درصد، گوشت مرغ ۷.۱ درصد، قند و شکر ۲۲.۷ درصد و چای ۱۵ درصد افزایش یافت ولی نرخ تخم مرغ ۶.۵ درصد، میوههای تازه ۱۶.۴ درصد و روغن نباتی یک درصد کاهش یافته است.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *