صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

رشد عقاید نژادپرستانه در قاره سبز/ اروپاییان متمدن یا متوحش؟!

۲۹ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۲:۴۵
کد خبر: ۱۸۷۰۶۵
دسته بندی‌: سیاست ، عمومی
آوریل سال گذشته در حالیکه مهاجران جنگ زده و بی پناه آسیایی و آفریقایی از طریق دریای مدیترانه عازم اروپا بودند، یکی از نشریات انگلیسی به نام "کتی هاپکینز"، مهاجران را سوسک و انسان‌های وحشی خواند وبه دولت انگلیس توصیه کرد که با کشتی‌های نظامی جلوی ورود آنان به خاک انگلیس را بگیرد.
گروه سیاسی: روز پنجشنبه در حالیکه مردم انگلیس از برد کشورشان در مسابقه فوتبال یورو مسرور بودند، خبری در رسانه‌های این کشور منتشر شد که جامعه انگلیس را در بهت و حیرت فرو برد؛ دو فرد در حالیکه سوار بر موتور بودند،"جو کاکس"، نماینده پارلمان انگلیس را با ضربات چاقو به قتل رساندند.

آنطور که رسانه‌ها گزارش داده‌اند، دو فرد ضارب هنگام حمله به این نماینده زن پارلمان انگلیس، نام یک گروه دست راستی افراطی به نام "نخست بریتانیا" را به زبان رانده‌اند؛ گروهی که گرایشات مهاجرستیزانه و نژاد پرستانه دارد و طرفدار جدایی انگلیس از اتحادیه اروپاست؛ و نکته قابل تامل آنکه "جو کاکس" نماینده به قتل رسیده در طول دوران فعالیت پارلمانی‌اش برای احقاق حقوق مهاجران تلاش زیادی به خرج داد و از هواداران ماندن انگلیس در اتحادیه اروپا بود. 
   
فارغ از مباحثی که پیرامون این عمل جنایتکارانه وجود دارد، آنچه که برجسته می‌نماید رشد تفکرات نژادپرستانه در کشورهای شاخص اروپایی نظیر انگلیس، آلمان، ایتالیا، فرانسه و هلند است؛ تفکراتی که سیاستمداران و رسانه‌های دست راستی و افراط گرای اروپایی هم به آن دامن می‌زنند. 

آوریل سال گذشته در حالیکه مهاجران جنگ زده و بی پناه آسیایی و آفریقایی از طریق دریای مدیترانه عازم اروپا بودند، یکی از نشریات انگلیسی به نام "کتی هاپکینز"، مهاجران را سوسک و انسان‌های وحشی خواند و به دولت انگلیس توصیه کرد که با کشتی های نظامی جلوی ورود آنان به خاک انگلیس را بگیرد.



انتشار این مطلب باعث شد تا نهادهای مدافع حقوق مهاجران و پناهندگان، نسبت به تزریق و اشاعه تفکرات نژادپرستانه و شوونیستی در جامعه اروپایی توسط رسانه‌ها هشدار دهند.

اما در آلمان اوضاع از انگلیس هم وخیم‌تر است؛ در آن کشور نئونازی‌ها حال و هوای تجدید دوران خونبار اواسط قرن بیستم را دارند؛ جنبشی تحت عنوان "پگیدا" در این کشور در حال قدرت گیری است که حمله به مهاجران، رنگین پوستان، اقلیت ها و مسلمانان را در دستور کار خود قرار داده‌اند و با فشارهای گاه و بیگاه شان بر اعضای پارلمان این کشور موسوم به "بوندس تاگ" روز به روز بر شدت و غلظت قوانین ضدمهاجرتی می افزایند و موجبات تنگ‌تر شدن دایره زندگی را برای مهاجران فراهم می‌آورند.



در فرانسه نیز جبهه ملی این کشور به رهبری "مارین لوپن"، با عقاید مهاجرستیزانه و افراطی‌اش، نمونه جدیدی از فاشیسم را به نمایش گذاشته و توانسته از ضعف اقتصادی و امنیتی دولت سوسیالیست اولاند، بیشترین استفاده را ببرد؛ این حزب دست راستی افراطی در انتخابات محلی سال گذشته فرانسه با القاء ترس و وحشت از مهاجران به جامعه فرانسه، توانست به پیروزی نسبی دست پیدا کند.



بی تردید طی روزها و ماه های آتی باید شاهد اقدامات بیشتر نژادپرستان و راسیست‌های اروپایی علیه مهاجران و حامیان آن‌ها در قاره سبز باشیم؛ امری که می‌تواند این قاره را در بحران وسیع امنیتی فروببرد و تبعات اجتماعی، سیاسی و حتی نظامی برای اروپاییان داشته باشد. 




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *