"اسلام هراسی" و "گرفتن ژست قهرمانانه" دو دستاورد آمریکاییها از تیراندازی در باشگاه همجنسبازان
سردار سنایی راد گفت: اقدام تروریستی در اورلاندو آمریکا، در وهله نخست در قالب سیاست اسلام هراسی آمریکایی ها می تواند به عنوان بهانه ای برای بازگشت آنها به غرب آسیا و مداخله در امور کشورهای اسلامی تفسیر شود و از سویی دیگر در آستانه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا می تواند به عنوان ژست مقابله با جریان تکفیری و قهرمان نمایی نیز نلقی شده و مورد بهره برداری انتخاباتی نیز قرار بگیرد.
وی با بیان اینکه خبرهای رسیده حاکی از آن است که آمریکایی ها در کنار کردها وارد استان رقه در سوریه شده اند و مترصد حضور در موصل و فلوجه عراق نیز هستند، افزود: همانگونه که آمریکایی ها در طراحی و پدیدآوردن جریان های تروریستی تکفیری نقش داشتند امروز هم آنها می خواهند این موضوع را مدیریت کنند و به همین دلیل است که در داخل آمریکا و در کشورهای غربی برای ورود به این مسئله نیازمند توجیه افکار عمومی هستند.
سردار سنایی راد با بیان اینکه تیراندازی در باشگاه همجنسبازان آمریکایی می تواند به صورت چندمنظوره اهداف مقطعی آمریکا و غرب به عنوان حامیان قبلی داعش را محقق کند عنوان کرد: این اقدام تروریستی در اورلاندو آمریکا، در وهله نخست در قالب سیاست اسلام هراسی آمریکایی ها می تواند به عنوان بهانه ای برای بازگشت آنها به غرب آسیا و مداخله در امور کشورهای اسلامی تفسیر شود و از سویی دیگر در آستانه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا می تواند به عنوان ژست مقابله با جریان تکفیری و قهرمان نمایی نیز نلقی شده و مورد بهره برداری انتخاباتی نیز قرار بگیرد.
معاون سیاسی سپاه با بیان اینکه یک تحلیل دیگر این است که داعش به عنوان جریان ساخته و پرداخته شده توسط آمریکایی ها، چندلایه است و لایه هایی از آن قابل مدیریت و کنترل نیست گفت: همین موضوع سبب می شود که آتش ترورهای کور داعش، دامن بانیان آن را بگیرد.
وی با یادآوری این نکته که ماجرای 11 سپتامبر 2001 که منجر به ورود آمریکایی ها به افغانستان و اشغال عراق شد، همچنان دارای ابعادی نامکشوف، اعلام نشده و پنهانی است تاکید کرد: گرچه شرایط کنونی، با زمان 11 سپتامبر 2001 متفاوت است و آمریکایی ها آمادگی ورود به عرصه درگیری و جنگ نظامی گسترده مانند قبل را ندارند، اما پیوند و ارتباطات آنها با سرویس های امنیتی موجب شده در که برخی بزنگاههای حساس، برای دستیابی به اهداف خاص سیاسی و توجیه عملکرد گذشته شان، عملکرد متفاوتی را از خود نشان دهند.
سردار سنایی راد تاکید کرد: در خصوص حادثه اورلاندو آمریکا و کشته و مجروح شدن بیش از 100 نفر در آن، نباید برخی از اهداف پنهان و بازی های جریان های سیاسی آمریکا را از تحلیل هایمان حذف کنیم.
معاون سیاسی سپاه با ذکر این نکته که جمهوری اسلامی ایران در منطقه ای حضور دارد که ناخواسته در جوار گروه های تروریستی تکفیری قرار گرفته است گفت: طبیعتا در مواجهه با داعش باید آسیب پذیری ما نسبت به آمریکایی ها و اروپایی ها بیشتر باشد اما در مقام عمل می بینیم که به هیچ وجه اینگونه نیست.
وی در پایان تصریح کرد: مسلما ناکامی های داعش در جمهوری اسلامی ایران ناشی از اشراف اطلاعاتی و آمادگی مجموعه دفاعی ما بوده و در این امر هیچ شکی نیست.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *