صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ادعای مشارکت مسلمانان در حملات تروریستی تا چه میزان صحت دارد؟

۲۵ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۸:۳۰:۵۰
کد خبر: ۱۸۵۴۷۴
تحقیقات انجام شده نشان می‌ دهد اقداماتی که غرب برای القای دست داشتن مسلمانان در حملات تروریستی انجام می دهد بی اساس است.
به گزارش گروه بین الملل ، به نقل از سایت تحقیقات جهانی، بنا به گزارش ها و تحقیقاتی که اخیراً توسط برخی از سرویس‌های امنیتی و دانشگاه پرینستون انجام شده است، بخش اعظم حملات تروریستی و تیراندازی‌های صورت گرفته توسط غیرمسلمانان انجام شده است.



مطابق با تحقیقات و گزارش های مذکور، 42 درصد از حملات و تیراندازی‌ها توسط افرادی با قومیت لاتین، 24 درصد توسط چپگرایان افراطی، 16 درصد توسط سایر قومیت‌ ها، 7 درصد توسط یهودیان افراطی، 6 درصد توسط آنچه مسلمانان افراطی خوانده شده و 5 درصد توسط افراد با گرایش کمونیستی انجام شده است.

بنابراین بیش از 90 درصد از حملات تروریستی در آمریکا توسط غیرمسلمانان انجام شده است.



افزون بر این، بررسی حملات تروریستی در اروپا نیز نشان می‌دهد که کمتر از یک درصد حملات تروریستی در این قاره را آنچه مسلمانان افراطی خوانده می شود انجام داده‌اند.

از یازدهم سپتامبر 2001 تا سال 2013، فقط 33 مورد از 300 مورد کشتار و قتل در آمریکا با انگیزه خشونت سیاسی و کشتار جمعی، توسط آنچه مسلمانان افراطی خوانده می شود انجام شده است.

 به عنوان مثال تمامی حملات و کشتارهای سال 2012، به غیر از یک مورد، توسط غیرمسلمانان انجام شده است.



بعد از حوادث یازدهم سپتامبر 2001، تا پایان سال 2013 تنها 33 نفر توسط آنچه مسلمانان افراطی خوانده شده اند کشته شدند این در حالی است که در این مدت 18 هزار نفر در آمریکا کشته شده‌اند و عوامل قتل آنها غیرمسلمانان بوده‌اند.

براساس گزارش ها تعداد مسلمانان آمریکایی که مرتکب قتل یا کشتار جمعی شده‌اند بسیار پایین است.

در آمریکا حدوداً بین 1.7 میلیون تا 4 میلیون نفر مسلمان حاضر هستند.



بررسی‌های انجام شده توسط دانشگاه پرینستون نشان می‌دهد که مسلمانان آمریکا، علیرغم تبلیغات منفی و تخریبات، بیش از سایرین به کار خود اشتغال داشته و زمان آزاد کمتری دارند و تمایلی به اقدامات تخریبی سیاسی، کشتار یا انتقام ندارند.

این در حالی است که پلیس آمریکا و اف‌بی‌آی تا سال 2011 تحقیقات و بررسی‌های خود پیرامون تروریسم و حملات تروریستی را صرفاً روی مسلمانان آمریکا متمرکز کرده بودند اما اف‌بی‌آی پس از انجام بررسی‌های مختلف و بازبینی اسناد خود وهمچنین حملات صورت گرفته به این نتیجه رسید که اشتباه می‌کرده است، لذا این مسئله به اوباما گزارش شد و اوباما دستور لغو این قانون را داد.



مطابق با تحقیقات و گزارش های ارائه شده، یکی از دلایل بروز خشونت و تیراندازی‌های مکرر در آمریکا، وجود قوانین ناعادلانه، اجرای نادرست آنها و  نابرابری‌های اجتماعی در زمینه فرصت‌های شغلی و عدم تساوی قومیت‌های مختلف در آمریکاست.

در بررسی‌های انجام شده روی اطلاعات پایگاه داده‌ای و اطلاعات تروریسم جهانی، بین سال‌های 1970 تا 2012،یکصد و چهار هزار نفر به قتل رسیده شده‌اند و 2400 مورد حمله تروریستی انجام شده است که از این تعداد حمله فقط 2.5 درصد، یعنی 60 مورد توسط آنچه مسلمانان افراطی خوانده شده اند انجام شده است.



همچنین آمارها نشان می‌دهد که فقط 2 مورد از 5 مورد یعنی فقط 40 درصد از حملات تروریستی، قتل، و تیراندازی‌ها با انگیزه‌های مذهبی بوده است.  



بنابراین بر خلاف تمام جوسازی‌ها علیه مسلمانان، آنها مشارکت بسیار کمی در حملات تروریستی داشته اند و همچنین احتمال پایینی وجود دارد که آنها در آینده نیز دست به چنین اقداماتی بزنند. بنابراین تبلیغات منفی و تخریب علیه مسلمانان فقط برای بزرگنمایی نقش آنها در چنین اقداماتی است.

انتهای پیام/ 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *