صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

رشد قابل توجه سلاح‌های هسته‌ای "پاکستان" در 10 سال آینده

۲۵ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۸:۰۷:۰۱
کد خبر: ۱۸۵۳۵۳
دسته بندی‌: بین‌الملل- جهان ، عمومی
موسسه بین‌المللی تحقیقات صلح استکهلم با توجه به رقابت تسلیحات هسته‌ای دولت‌های اسلام‌‌آباد و دهلی‌نو اعلام کرد که سلاح های هسته‌ای پاکستان در ۱۰ سال آینده افزایش قابل توجهی خواهد داشت.
به گزارش سرویس بین الملل به نقل از اکسپرس تریبون، موسسه بین‌المللی تحقیقات صلح استکهلم (SIPRI) در گزارش خود از افزایش قابل توجه سلاح های هسته‌ای پاکستان در یک دهه آینده خبر داد.
 
هند و پاکستان رقابت تسلیحاتی خود را به شدت گسترش می‌دهند.
 
هند بدنبال گسترش برنامه موشک‌های بالستیک با قابلیت‌های حمله کلاهک هسته‌ای و بالا بردن سرعت تولید پلوتونیوم است در حالی که پاکستان نیز برای توسعه سلاح‌های هسته‌ای برای جبران نیروهای متعارف برتر هند در میدان جنگ تلاش می‌کند.
 
گزارش موسسه بین‌المللی تحقیقات صلح استکهلم هشدار داد: سلاح هسته‌ای پاکستان در یک دهه آینده افزایش قابل توجهی خواهد داشت.
 
این در حالی است که قدرت‌های هسته‌ای مانند روسیه و آمریکا، در حال نوسازی سلاحهای هسته‌ای خود هستند.
 
کلاهک هسته‌ای 9 کشور هسته‌ای جهان، آمریکا، روسیه، فرانسه، چین، هند، پاکستان، رژیم صهیونیستی و کره شمالی به طور کلی 15 هزار و 395 در اوایل سال 2014 میلادی گزارش شده‌اند که 4 هزار و 120 از این تعداد به طور عملیاتی مستقر هستند.
 
این تعداد در اوایل سال 2015 میلادی 15 هزار و 850 کلاهک بوده است.
 
روسیه در سال 2016 میلادی دارای 7 هزار و 290 کلاهک و آمریکا نیز دارای 7 هزار کلاهک هسته‌ای بودند و این آمار 93 درصد سلاح هسته‌ای جهان را تشکیل می‌دهد.
 
فرانسه دارای 300، چین 260، انگلیس 215، پاکستان 110 تا 130، هند 100 تا 120، رژیم صهیونیستی 80 و کره شمالی نیز 10 کلاهک هسته‌ای دارند.
 
موسسه بین‌المللی تحقیقات صلح استکهلم گزارش کرد: هیچ یک از کشورهای دارنده سلاح هسته‌ای آماده رها کردن زرادخانه‌های هسته‌ای خود نیستند.
 
این موسسه می‌افزاید: شکی نیست که نوسازی برنامه‌های هسته‌ای گسترده و گران قیمت واشنگتن و مسکو در جریان است.
 
موسسه بین‌المللی تحقیقات صلح استکهلم به این نتیجه رسیده است که در سراسر جهان، چشم انداز پیشرفت واقعی در جهت خلع سلاح هسته‌ای همچنان غم انگیز باقی خواهد ماند.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *