تغییر قیمت اقلام اساسی خوراکی/ افزایش قیمت برنج و تخم مرغ + جدول
بر اساس تازهترین گزارش بانک مرکزی قیمت گروه لبنیات، چای خارجی و روغن نباتی بدون تغییر بود، اما تخم مرغ 6.3 درصد، برنج 2.6 درصد، میوههای تازه 14.4 درصد و قند و شکر 3.8 درصد افزایش یافت.
براساس بررسیهای بانک مرکزی در هفته مورد گزارش، در گروه لبنیات بهای پنیر غیرپاستوریزه نسبت به هفته قبل معادل 0.2 درصد افزایش یافت و قیمت سایر اقلام ا ین گروه بدون تغییر بود. بهای تخم مرغ معادل 6.3 درصد افزایش داشت و شانهای 70 هزار الی 100 هزار ریال فروش میرفت.
* برنج و حبوب
در این هفته در گرو ه برنج قیمت برنج داخله درجه یک و درجه دو ب ه ترتیب معادل 3.5 درصد و 0.5 درصد افزایش یافت و بهای برنج وارداتی غ یرتایلندی ثابت بود. در گروه حبوب قیمت تمام اقلام ا ین گروه بین 0.5 درصد تا 1.5 درصد کاهش داشت.
* میوهها و سبزیهای تازه
در هفته مورد بررسی، در میادین زیر نظر شهرداری گیلاس و انگور عرضه کمی داشت. سایر اقلام میوه و سبزی تازه که تعدادی از آنها از نظر کیفی در مقایسه با سایر میوه فروشیها متفاوت بودند، به نرخ مصوب سازمان میادین میوه و تره بار عرضه میگردید.
میوه فروشیهای سطح شهر اقلام میوه و سبزی تازه را عرضه مینمودند که در گروه میوههای تازه بهای سیب قرمز معادل 1.7 درصد، طالبی 4.5 درصد و هندوانه 67.8 درصد افزایش یافت ولی قیمت سایر اقلام این گروه بین 0.1 درصد تا 23.8 درصد کاهش یافت.
در گروه سبزیهای تازه بهای خیار بدون تغییر بود. قیمت گوجه فرنگی معادل 4 درصد، بادنجان 9.3 درصد و لوبیا سبز 2.2 درصد افزایش یافت ولی بهای سایر اقلام این گروه بین 0.5 درصد تا 3.1 درصد کاهش داشت.
* گوشت قرمز و گوشت مرغ
در هفته مورد گزارش، قیمت گوشت گوسفند معادل 0.5 درصد و گوشت مرغ 6 درصد کاهش یافت و بهای گوشت تازه و گاو گوساله ثابت بود.
* قند، شکر، چای و روغن نباتی
در این هفته قیمت قند معادل 3.3 درصد و شکر 4.4 درصد افزایش داشت و بهای چای خارجی و انواع روغن نباتی بدون تغییر بود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *