صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

افزایش 6 درصدی شاخص قیمت تولید مرغ در زمستان سال گذشته

۲۰ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۳:۰۱
کد خبر: ۱۸۳۷۸۳
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
مرکز آمار اعلام کرد: شاخص قیمت تولید مرغ در زمستان سال گذشته 6 درصد افزایش یافت.
به گزارش ،مرکز آمار ایران شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری‌های صنعتی کشور زمستان 1394 (100=1390) را منتشر کرد.

شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری‌های صنعتی کشور در زمستان سال 1394 به عدد 206.22 رسید که 2.62 درصد نسبت به فصل قبل (تورم فصلی) افزایش و 15.36 درصد نسبت به فصل مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) کاهش داشته است. تغییر شاخص در چهار فصل منتهی به زمستان 1394 نسبت به چهار فصل منتهی به زمستان 1393 معادل 5.76 درصد کاهش می‌باشد.

استان کرمانشاه با 15.48 درصد کاهش بیشترین کاهش و استان یزد با 21/91 درصد افزایش بیشترین افزایش را در کل کشور داشته‌اند.

گروه‌های اصلی

1ـ مرغ

در زمستان 1394 شاخص گروه مرغ به 227.23 واحد رسیده که در مقایسه با فصل قبل و فصل مشابه سال قبل به ترتیب 6.31 درصد افزایش و 15.60 درصد کاهش یافته است. در این گروه جوجه یکروزه و مرغ گوشتی به ترتیب 14.07 و 4.82 درصد نسبت به فصل قبل افزایش داشت. همچنین جوجه یکروزه و مرغ گوشتی به ترتیب 2.26 و 17.88 درصد نسبت به فصل مشابه سال قبل کاهش داشته‌اند. پولت در این گروه 5.93 درصد نسبت به فصل قبل افزایش و 18.87 درصد نسبت به فصل مشابه سال قبل کاهش داشته است.

2ـ تخم‌مرغ

در زمستان 1394 شاخص گروه تخم‌مرغ به 151.08 واحد رسیده که به ترتیب 6.01 و 17.30 نسبت به فصل قبل و فصل مشابه سال قبل کاهش داشته است. در این گروه تخم‌مرغ نطفه‌دار به ترتیب 4.73 و 30.10 درصد نسبت به فصل قبل و فصل مشابه سال قبل کاهش داشت. این در حالی است که تخم‌مرغ خوراکی با 7.22 درصد نسبت به فصل قبل کاهش و 0.35 درصد نسبت به فصل مشابه سال قبل افزایش داشته است.

3ـ سایر

این گروه شامل کود می‌باشد که نسبت به فصل قبل 0.24 درصد کاهش یافت، اما در مقایسه با فصل مشابه سال قبل، شاخص کود 8.59 درصد افزایش داشته است.




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *