صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

غذاهای خوشمزه سرزمین فستیوال ها + تصاویر

۱۹ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۰:۰۱
کد خبر: ۱۸۳۵۲۲
آفریقای جنوبی یکی از مقصدهای محبوب گردشگری در دنیاست. این سرزمین پر رمز و راز دیدنی های فراوانی از طبیعت، تاریخ و فرهنگ دارد که گردشگران را به سوی خود می کشاند.
به گزارش گروه فضای مجازی به نقل از توریسم آنلاین، سنت های متفاوت بومی، یازده زبان رسمی مختلف و طبیعتی متنوع، همگی نشان می دهد که غذاها و شیوه آشپزی هم در آفریقای جنوبی ویژه است و چقدر تنوع دارد.

استفاده از مواد اولیه که در دوران بسیار قدیم در آفریقای جنوبی برای پخت و پز استفاده می شد هنوز هم مرسوم است.

آفریقای جنوبی را در دنیا به نام سرزمین فستیوالها می شناسند و سالانه هزاران فستیوال کوچک و بزرگ در گوشه و کنار آن برگزار می شود و جشنواره های غذایی هم بخش مهمی از زندگی مردمان این سرزمین است.

در ادامه با معروف ترین غذاها در این کشور آفریقایی آشنا می شوید:

"چاکالاکا" غذای سنتی در آفریقای جنوبی است که بسیار آسان تهیه می شود. گوجه فرنگی، پیاز، هویج، لوبیا، شیر و کلم مواد اصلی آن هستند.
"پوتجکاس" غذای سنتی آفریقایی هاست که شبیه خورشت است اما خورشت به حساب نمی آید و از گوشت و سبزیجات تهیه می شود. این غذا در یک قابلمه آهنی سه پایه پخته می شود.
"بوروُرز" سوسیس محبوب مردمان آفریقای جنوبی است.
"فریکادل" توپ های گوشتی سرخ شده که با پیاز ،تخم مرغ ،سرکه و ادویه جات مزه دار می شود.
"بیلتانگ" برش های ورقه ای گوشت گاو است که ادویه دار و خشک می شوند.
"میلیه" نوعی پوره است که از ذرت آسیاب شده و غلات تهیه می شود و به صورت سرد یا گرم برای صبحانه یا با اضافه کردن گوشت و رب گوجه به عنوان غذای اصلی میل می شود.
پودینگ "مالوا" با اینکه ریشه ای هلندی دارد اما دسر محبوبی در رستورانهای آفریقای جنوبی است. این کیک اسفنجی کاراملی با مربای زردآلو درست می شود و هنگامی که داغ است سس کرمی مانندی روی آن ریخته و با بستنی خورده می شود.
"تارت شیری" آفریقای جنوبی چیزی شبیه به تارت بریتانیایی ها و پاستیه دو ناتا پرتغالی هاست که با دارچین تزیین می شود.

/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *