کمبود سلنیوم از دلایل ابتلا سرطان در کشور/ بهبود قلب و ریه نوزاد در دوران بارداری با سلنیوم
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: کمبود سلنیوم در مواد غذایی و خاک یکی از عوامل ابتلا به سرطان در کشور است.
وی افزود: کمبود سلنیوم با بسیاری بیماری ها در ارتباط است از جمله عدم رشد و تکامل کودکان و سرطان ها و ضعف عضله قلب در کودکان و آسم. همچنین چون امروزه در زندگی شهری و محیط آلوده زندگی می کنیم، یک از موادی که می تواند آلاینده ها ، جیوه ، فلزات سنگین را از بدن پاک کند، سلنیوم است. در بحث پیشگیری با استفاده از منابع سلنیوم می توان در مرحل بارداری و قبل بارداری ، کیفیت جنین را از لحاظ قلب، ریه و ...بالا برد.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تصریح کرد:خیلی از کم کاری های تیروئید که در خانم ها باعث چاقی می شود ، خصوصا چاقی که نسبت به رژیم مقاوم است، در اثر کمبود سلنیوم است.
وی با توصیه به افراد که در برنامه غذایی هفتگی خودشان، 3 وعده مصرف ماهی را داشته باشند، اظهار کرد:ماهی تمام نیازهای ریزمغذی ها از جمله آهن، ید، روی ، سلنیوم ، منیزیم ، پتاسیم و امگا3 را دارا است. عده ای از مردم به بهانه اینکه الان فصل تابستان است و این محصول بو می دهد، مصرفش را قطع کردند و برخی متاسفانه با قرص امگا 3 خودشان را گول می زنند که مصرف ماهی نیاز نداریم یا تن ماهی را جایگزین مصرف ماهی می کنند، که درست نیست و تن ماهی مصداق صحیحی از ماهی نیست.
رضایی 3 عنصر موثر در فعالیت تیروئیدی را آهن و سلنیوم و ید برشمرد و گفت:این سه عنصر باید در کنار هم باشند تا تیروئید کارکرد خوب خودش را داشته باشد. مصرف ماهی حداقل سه وعده در هفته می تواند در بحث کم کاری تیروئید به افراد کمک شایانی کند.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *