بهترین غذاها برای باز کردن افطار/ مضرات خوردن آب یخ برای روزه داران
یک متخصص طب سنتی گفت: بهترین غذا جهت بازکردن افطار در فصل گرما، آب جوش ولرم به همراه خرما است.
به گزارش خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان، داوود کهن زاده گفت: روزه داران در وعده افطار باید غذاهای لطیف، زود هضم و سریع الجذب بخورید تا بدن بتواند در زمان اندک، انرژی از دست رفته خود را تامین کند.
وی افزود: آب گوشت بدون کوبیده آن، تخم مرغ عسلی، سوپ جو، خوراک سبزیجات، مربای انجیر، عسل، سرکه با شیره و مربای تمشک بهترین غذاها برای باز کردن افطار است.
این متخصص طب سنتی با تاکید بر اینکه افراد نباید در وعده افطار آب یخ بخوردند اظهارکرد: استفاده از آب یخ و هر شربتی که در آن یخ باشد به هیچ وجه مورد تایید طب سنتی نیست.
وی ادامه داد: خوردن هندوانه و میوه های خنک در کنار وعده افطار نیز به هیچ وجه تایید نمی شود.
کهن زاده خوردن سالاد را به روزه داران توصیه کرد و خاطرنشان
ساخت: افراد خوردن سالاد به همراه روغن زیتون، کمی عسل، رب انار و لیمو ترش را در دستور وعده های غذایی خود در ایام افطار تا سحر قرار دهند.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *