توسعه سرمایه گذاری با ثبات سیاستهای اقتصادی
رئیس اتاق بازرگانی تهران گفت: ثبات سیاستهای اقتصادی و اطمینان بخشی شرط توسعه سرمایه گذاری داخلی و خارجی در کشور است.
وی همچنین اظهار داشت: بررسی عملکرد کشورهای پیشرفته نشان میدهد که ایجاد شرایط و قرار گرفتن شرکتهای همگن در کنار یکدیگر و حمایت از تشکیل ایجاد هلدینگ ها و اجرای سیاست مدیریت یکپارچه و تقسیم کار در بدنه اجرایی موجب افزایش کیفیت، کمیت و کاهش مشکلات نقدینگی و سهولت در امر واردات، کمک به تولید داخلی و صادرات میشود.
رئیس اتاق بازرگانی تهران با اشاره به این جمله که "صادرات موتور محرکه اقتصاد هر کشوری است"، گفت: ایران با ظرفیتهای ممتاز سرمایه گذاری در عرصههای مختلف میتواند نقش مهمی در صادرات و پویایی اقتصادی ایفا کند.
وی افزود: صادرات به عنوان موتور محرکه اقتصاد و رمز بقای کشورها در بازارهای جهانی نقش مهمی در عرصه اقتصاد دارد زیرا تقویت ظرفیتهای تولید و ایجاد ظرفیتهای جدید ضمن هموار کردن راه توسعه صادرات نقش دولت را به عنوان تضمین کننده سرمایه گذاریهای موجود و کاهش انحصار پررنگتر میکند.
خوانساری تصریح کرد: از سوی دیگر صادرات امکان استفاده از بازارهای جهانی را برای رشد تولید داخلی مهیا کرده و بنگاههای تولیدی را قادر میکند از محدودیتهای بازار داخلی رها شده و با توسعه صادرات بازارهای جهانی را هدف قرار داده و از صرفههای اقتصادی حاصل از مقیاس تولید بیشتر بهره برداری کنند.
وی همچنین با بیان اینکه در دنیای امروز برای داشتن صادرات موفق نیازمند راهبردهای هوشمندانه است، تاکید کرد: در این بخش باید وارد کارهای تخصصی شد و به مشکلات بخشهای مختلف بهطور اختصاصی پرداخت.
خوانساری افزود: بخش خصوصی نیز در صورتی میتواند موفق عمل کند که روی پای خود بایستد و مسئولان نیز وظیفه دارند که موانع پیش روی سرمایهگذاران را برطرف کنند.
وی اذعان داشت: هیچ مانعی نباید بر سر راه صادرکنندگان و تولیدکنندگان وجود داشته باشد و همه باید تلاش کنند تا موانع، برطرف شود.
خوانساری اظهار داشت: با توجه به منویات مقام معظم رهبری در نامگذاری سال جاری به عنوان اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل " باید همه آحاد جامعه و دستگاههای اجرایی برای توسعه همه جانبه زیر ساختهای اقتصادی تلاش کرده و با سرلوحه قرار دادن فرامین و منویات معظم له گامی مهم و تأثیرگذار برای توسعه همه جانبه و رفع موانع و مشکلات این بخش بردارند.
این مقام مسئول در اتاق بازرگانی تهران در مصاحبه با رادیو اقتصاد یادآور شد: به دلیل اهمیت میزان ارزش افزوده صادرات غیر نفتی در مقایسه با صادرات نفتی باید توسعه صادرات غیر نفتی در دستور کار قرار گیرد تا ضمن ارز آوری بیشتر در نهایت کشور را از وابستگی به صادرات نفتی رهایی بخشید.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *