صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

هفت مزیت برای توسعه بخش معدن و صنایع معدنی

۱۵ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۸:۴۰:۰۲
کد خبر: ۱۸۱۶۴۱
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
مدیربرنامه ریزی و نظارت راهبردی ایمیدرو از وجود هفت مزیت مهم برای توسعه بخش معدن و صنایع معدنی کشور خبر داد و گفت:از جمله این مزیت ها وجود ذخایر غنی معدنی اکتشاف شده و نشده (اعم از عناصر فلزی پرمصرف و نوین) است.
به گزارش،امیر صباغ گفت: با توجه به ذخایر ده‌ها میلیارد تنی، امکان احداث واحدهای فرآوری صنایع بالادستی و پایین دستی در نقاط مختلف کشور وجود دارد که می تواند اقتصاد کشور را متحول سازد و ایران را به یک کشور پیشرفته تبدیل کند.

وی افزود:علاوه برمعادن داخلی، همسایگی با کشورهای آسیای میانه و افغانستان با ذخایرعظیم معدنی، مزیت دیگری است که با ایجاد همکاری های متقابل، می تواند جایگاه بخش معدن و صنایع معدنی ایران را ارتقا دهد.

مدیربرنامه ریزی و نظارت راهبردی ایمیدرو با اشاره به موضوع انرژی ارزان به عنوان یکی از مزیت های توسعه بخش معدن و صنایع معدنی ایران، گفت: انرژی به عنوان یکی از مواد اولیه اصلی توسعه صنایع به ویژه صنایع معدنی محسوب می شود که نقش قابل توجهی در قیمت تمام شده محصولات ایفا می کند و می تواند در تولید فلز آلومینیوم، به عنوان مواد اولیه عمل کند و ارزش افزوده پیدا کند.

وی با بیان اینکه ایران با برخورداری از منابع عظیم گازی در منطقه جنوب، مزیت دیگری برای توسعه صنایع معدنی ایجاد کرده است، افزود: موقعیت ممتاز جغرافیایی ایران و دسترسی به آب‌های آزاد زمینه ورود به بازارهای تجاری و صادراتی کشورهای مختلف (منطقه ای و جهانی) را فراهم کرده است بنابراین از نظر فروش محصولات صادراتی نسبت به برخی کشورها می توانیم موفق تر عمل کنیم.

صباغ گفت: منطقه چابهار با برخورداری از شرایط خاص منطقه ای و تصمیم حاکمیت مبنی بر توسعه آن، در حال تبدیل شدن به مرکز حمل و نقل بین المللی، انرژی و تجارت بین المللی است و این موضوع می تواند برای توسعه بخش معدن و صنایع معدنی، تاثیرگذار باشد.

وی ادامه داد: در کنار همه مزیت ها، وجود ظرفیت های پایه علمی، فنی و مهندسی در بخش معدن و صنایع کشور، توجه اساسی به این بخش را ضروری تر می سازد و اقتصاد کشور با اولویت دادن به این بخش، می تواند در راستای اهداف اقتصاد مقاومتی موفق تر عمل کند.




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *