بانک مرکزی و سازمان حفاظت محیط زیست همکاری میکنند
رئیس کل بانک مرکزی گفت: امضای تفاهم نامه بین بانک مرکزی و سازمان حفاظت محیط زیست امر ارزشمندی است و بدین طریق دو دستگاه متعهد به پیگیری موضوعات اقتصاد سبز میشوند.
وی با بیان اینکه توجه به مسائل زیستی از بعد اقتصادی به معنای پیش بینی و مدیریت شوکهای احتمالی در این زمینه و از اهداف اصلی اقتصاد مقاومتی محسوب میشود، افزود: در گذشته حسابداری محیط زیست فقط به جنبه کمی موضوع توجه داشت و رشد آمارهای اقتصادی را به عنوان مهمترین دستاورد تلقی میکرد. لیکن به تدریج موضوع محیط زیست و حسابداری سبز به معنای توجه به هزینهها در کنار سود مطرح شد که همراه با ثروتی که ایجاد میشود، آسیبهای زیست محیطی را نیز مدنظر قرار دهد.
سیف با ابراز خرسندی از به نتیجه رسیدن پیگیریهای سازمان حفاظت محیط زیست در موضوع ایجاد حسابداری سبز در حسابهای ملی خاطرنشان کرد: البته لازم است با زمان بندی دقیق و ارائه اقدامات مشترک بانک مرکزی و سازمان حفاظت محیط زیست به جامعه، نتایج مثبت در این زمینه حاصل شود.
رئیس کل بانک مرکزی با اشاره به محدودیت منابع مالی نظام بانکی، تصریح کرد: تسهیلات بانکی محدود است و باید به صورت بهینه تخصیص داده شود تا رشد اقتصادی شتاب گیرد. این امر نیز مستلزم آن است که نظام بانکی موضوع پروژههایی که نیاز به منابع مالی دارند را از نهادهای تخصصی اخذ و نهایتاً با بررسی کارشناسانه، تسهیلات مورد نیاز را به صورت بهینه اعطا کند.
رئیس شورای پول و اعتبار با تاکید بر تخصیص منابع بانکی در مسیر رشد اقتصادی و خروج از رکود، گفت: اعطای تسهیلات بانکی باید منجر به جریان انداختن خطوط تولید و نهایتاً عرضه محصول به بازار شوند، بانک مرکزی نیز شرایط اخذ تسهیلات توسط بنگاههای کوچک و متوسط را فراهم و در برخی مقررات، محدودیتهای مربوط به بدهیهای غیر جاری، چکهای برگشتی و غیره را استثنائاً با هدف تسریع در خروج از رکود نادیده گرفت.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *