صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

مبلغان از بیان مباحث بدون کاربرد پرهیز کنند

۱۴ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۰:۰۵:۰۱
کد خبر: ۱۸۱۱۰۸
دسته بندی‌: سیاست ، گزارش و تحلیل
رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: حوزه به عنوان مرکز جامع دینی باید پاسخگوی نیازمندی‌های جامعه اسلامی باشد به همین علت طلاب باید در تبلیغ خود به مشکلات مردم در نقاط مختلف کشور توجه کنند.
به گزارش گروه سیاسی ، آیت‌الله محمد یزدی در گردهمایی بزرگ مبلغان ماه مبارک رمضان که در مسجد اعظم(ص) برگزار شد، با تاکید بر اینکه دین شامل باورهای اعتقادی است، اظهار کرد: دین مبین اسلام باید توسط افراد آگاه و بصیر در جامعه ترویج یابد تا نظام اسلامی بتواند به اهداف مورد نظر خود در راستای توسعه آموزه‌های دینی برسد.

وی با اشاره به تاکید آیات قرآن کریم به ترویج آموزه‌های دینی تصریح کرد: جهان وجود در سایه تدبیر و حکمت خداوند متعال خلقت شده که انسان یکی از اجزای این عالم وجود بوده و خداوند متعال از این خلقت خود هدف مشخصی داشته است.

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه طلاب و علما باید در مبانی معرفتی اسلام تفکر کنند، عنوان کرد: برخی از آرمان‌های اسلامی در برخی از بخش‌های نظام اسلامی بر اثر تبلیغات ضددینی دشمن تضعیف شده است.

وی همکاری میان دین و سیاست را از اصول دین مبین اسلام برشمرد و تصریح کرد: ایجاد نظام جمهوری اسلامی ایران یکی از دستاوردهای تعامل دین و سیاست است که این نظام نسبت به حکومت‌های دیگر موجود در کشورهای مختلف برتر بوده زیرا شخصیت‌های برجسته کشور ایران از جمله رؤسای قوا و رهبر انقلاب اسلامی مقررات کشوری را رعایت می‌کنند.

آیت‌الله یزدی عدالت و شناخت نیازها را از ویژگی‌های نظام اسلامی خواند و گفت: اکنون نسل جوان طلاب جامعه اسلامی به استخراج آموزه‌های دینی در حوزه اجتماعی نگاه ویژه دارند اما حوزه باید به دنبال ترویج مباحث فقه حکومتی باشد.

وی از جایگاه والای مراجع تقلید در حوزه‌های علمیه یاد کرد و افزود: این افراد اکنون نقش تاثیرگذاری در جامعه اسلامی دارند و به عنوان هدایت‌گران حوزه‌های علمیه رسالت‌های طلاب را مشخص کرده و با حمایت‌های خود حرکت‌های تبلیغی را در جامعه تقویت کرده‌اند.

این استاد برجسته حوزه با تاکید بر اینکه راهکارهای مورد نیاز مردم در حوزه‌های مختلف باید از آموزه‌های دینی استخراج شود، مطرح کرد: حوزه به عنوان مرکز جامع دینی باید پاسخگوی نیازمندی‌های جامعه اسلامی باشد به همین علت طلاب باید در تبلیغ خود به مشکلات مردم در نقاط مختلف کشور توجه کنند.

وی با اشاره به جایگاه کنونی حوزه علمیه قم در جهان اسلام اظهار کرد: حوزه افتخار نظام اسلامی در دنیاست و تشیع به برکت حوزه به کشورهای مختلف صادر شده به همین علت کشورهای مختلف دنیا به حوزه‌های علمیه نگاه دارند.

آیت‌الله یزدی از تحصیل طلاب خارجی در حوزه‌های علمیه نظام اسلامی یاد کرد و گفت: اکنون بسیاری از این طلاب خارجی در کشورهای کفر، تشیع را زنده کرده‌اند این دستاورد نشان می‌دهد که حوزه‌های علمیه سرچشمه توسعه فقه اهل بیت(ع) در سراسر دنیا هستند.

وی با بیان اینکه قبل از انقلاب اسلامی حضور مبلغین در نقاط مختلف کشور وضعیت مطلوبی نداشت، عنوان کرد: مبلغان باید نسبت به تبلیغ چهره به چهره اهتمام ویژه داشته باشند زیرا این روش بیشترین کاربرد را به دنبال دارد.

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با تاکید بر اینکه طلاب باید از ارائه آموزه‌های دینی بدون مستندات مشخص پرهیز کنند، اضافه کرد: طلاب به جای استفاده از حکایت‌های تاریخی باید به بیان زندگانی شخصیت‌های برجسته دینی از جمله ائمه اطهار(ع) اهتمام داشته باشند.

وی به تاکیدات آیات قرآن کریم برای هدایت افراد جاهل اشاره کرد و ادامه داد: در حاشیه برخی از شهرها نسبت به مقدمات آموزه‌های دینی آشنایی لازم وجود ندارد به همین علت مبلغان باید از مباحث جزیی که مقدمه آنها مباحث اصلی بوده و کاربردهای لازم را ندارد، پرهیز کنند.

آیت‌الله یزدی استفاده از واژه‌های ساده را از لازمه‌های تبلیغ دانست و تصریح کرد: مبلغان باید رفتارهای میانه داشته باشند و از شوخی‌های مستمر دوری کنند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *