صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

4 هزار و 309 واحد و طرح صنعتی در سامانه بهین یاب ثبت نام کردند

۱۲ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۲:۰۰:۰۳
کد خبر: ۱۸۰۹۰۴
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران گفت: تاکنون 4 هزار و 309 واحد و طرح صنعتی از وزارت کشور و جهاد کشاورزی با ثبت نام در سامانه‌ی بهین یاب، مجوز گرفته‌اند.
به گزارش گروه اقتصاد،‌ علی یزدانی معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در خصوص تعداد واحدهای صنعتی در کشور گفت: در حال حاضر 3 هزار و 645 واحد صنعتی، 528 طرح صنعتی و 136 طرح یا واحد صنعتی جزو مأموریت های وزارت جهاد کشاورزی در سامانه بهین یاب ثبت نام کرده‌اند. وی افزود: در استان خوزستان، 168 مورد شامل 160 واحد صنعتی، 6 طرح صنعتی و 2 طرح متعلق به وزارت جهاد کشاورزی است.

مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران گفت: در سال جاری طبق فرمایشات مقام معظم رهبری و در چارچوب حمایت از صنایع کوچک و متوسط و در چارچوب تصمیم‌های ستاد اقتصاد مقاومتی 90 درصد هزینه‌های تعدیل سفته‌های صنایع کوچک و متوسط مستقر در شهرک‌های صنعتی کشور تا پایان تابستان، مشمول بخشودگی قرار گرفت و 10 درصد آن‌ها طی اقساط 12 ماهه پرداخت خواهد شد.  
 
علی یزدانی به تصمیم‌های طرح رونق در چارچوب تصمیمات ستاد اقتصاد مقاومتی کشور اشاره کرد و گفت: ایجاد کارگروه ملی ستاد تسهیل و رفع موانع تولید، و طرح راه اندازی واحدهای کوچک زیر ظرفیت با محوریت معاونت طرح و برنامه وزارت خانه و با همکاری سازمان صنایع کوچک و کنترل واردات و صادرات با همکاری و محوریت سازمان توسعه و تجارت از جمله تصمیمات این کارگروه بوده است.
 
وی تصریح کرد: در بحث ارتقای رقابت‌پذیری 7 برنامه به این کارگروه محول شده که شامل تشکیل خوشه‌های صنعتی، آموزش یکصد هزار نفر در کل کشور، تشکیل شرکت‌های مدیریت و کنسرسیوم‌های صادرات و تشکیل مراکز مبادلات پیمانکاری است که یکی از راهکارهای مهم در جهت تأمین نقدینگی و بازار واحدهای کوچک و متوسط است.
 
یزدانی ادامه داد: بانک مرکزی سه وظیفه را در چارچوب مصوبات کارگروه ملی ستاد تسهیل و رفع موانع تولید به بانک‌ها ابلاغ کرده که شامل آزاد سازی و گشایش اعتبارات، تعیین تکلیف واحدهای معرفی شده در مدت یک ماه و اعلام عدم امکان تحقق هدف ظرف یک هفته در مجموعه وزارت به همراه دلایل عدم اختصاص منابع به ستاد تسهیل و رفع موانع تولید ارسال کند.
 
بنا برگزارش روابط عمومی سازمان، یزدانی در خصوص مشوق‌های مالیاتی مصوب در این کارگروه بیان کرد: سازمان مالیاتی بخشنامه‌ای را به ادارات کل استان‌ها ابلاغ کرده که در آن به ادارات تفویض اختیار شده تا به واحدهایی که توسط کارگروه معرفی می‌شوند، مفاصل حساب مالیاتی صادر کنند.
 
وی گفت: بانک‌ها موظف‌اند به واحدهایی که این کارگروه معرفی می‌کند، بدون در نظر گرفتن چک‌های برگشتی تسهیلات پرداخت کنند.  
 
مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران از اصلاح مشوق‌های سال جاری، برای کارگاه‌های مستقر در درون شهرک‌های صنعتی خبر داد و گفت: بر این اساس، هر فرد سرمایه گذار می‌تواند شهرک و ناحیه خود را انتخاب کند و واحدهای کمتر توسعه یافته در درون شهرک‌های صنعتی، می‌توانند تا 13 سال از معافیت مالیاتی برخوردار باشند.  
 
وی به کاهش حق انتفاع در بسیاری از نقاط کشور اشاره کرد و گفت: برای حوزه سرمایه گذاری در کشور، در بسیاری از نواحی کشور تا 50 درصد حق انتفاع قیمت لحاظ شده است و برای نخبگان، ایثار گران و شرکت‌های دانش بنیان تخفیف 10 درصدی لحاظ شد.  
 
یزدانی از تخصیص 20 هزار میلیارد ریال به بنگاه‌ها، با نرخ 16 درصد از محل منابع صندوق توسعه‌ی ملی و با هدف صادرات، به بنگاه‌ها خبر داد و افزود: 3000 میلیارد ریال به عنوان مشوق‌ها ی صادراتی، صنعت، معدن و گردشگری و کشاورزی و 600 میلیارد ریال برای حضور در نمایشگاه‌ها در قانون بودجه سال 95 پیش بینی شده است.  
 
همچنین مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران در سفری یک‌روزه به شهر اهواز از شهرک صنعتی شماره 3 و 5 اهواز بازدید و شرکت پیمان پرس را افتتاح کرد.  
 
این شرکت در ساخت قطعات و تجهیزات صنعتی فعالیت دارد و میزان سرمایه گذاری آن شش میلیارد ریال است و مبلغ یک میلیارد و 500 میلیون ریال تسهیلات بانکی دریافت کرده است.  
 
ظرفیت اسمی این واحد تولیدی دو هزار تن انواع قطعات و تجهیزات صنعتی می‌باشد و در زمینی به مساحت 11 هزار مترمربع احداث شده است.  

علی یزدانی در ادامه با سفر به آبادان و خرمشهر ضمن بازدید از شهرک‌های صنعتی در آیین کلنگ زنی دو واحد تولیدی ساخت بلوک‌های سبک با سرمایه گذاری خارجی و شرکت تولید مواد ضد خوردگی با سرمایه گذاری شرکت‌های دانش بنیان در شهرک صنعتی آبادان حضور یافت.
 
احداث کارخانه سازنده بلوک دیواری غیر مسطح از بتن سبک گازی با سرمایه گذاری چهار هزار و 701 میلیون یورو و ظرفیت اسمی تولید چهار میلیون و 320 هزار تن تولید سالانه و با هدف صادرات محصول در شهرک صنعتی آبادان آغاز شد.  
 
همچنین عملیات اجرایی ساخت کارخانه تولید مواد ضد خوردگی با پیش بینی سرمایه گذاری 459 میلیارد و 426 میلیون ریال با استفاده از تسهیلات بانک عامل به میزان 157 میلیارد ریال و اشتغال‌زایی 87 نفر آغاز شد.




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *