صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تاریخچه المپیک مدرن + تصاویر

۱۰ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۰:۰۱
کد خبر: ۱۷۹۸۹۷
بر اساس مدارک برجای مانده از سال ۳۹۴ تا سال ۱۸۹۶ میلادی بازی‌های المپیک به کل تعطیل می‌شود و بر اثر زلزله، المپیا به شدت از بین می‌رود. از آن سال به بعد کارشناسان زیادی در مورد بازی‌های المپیک و قوانین آن به تحقیق و جستجو پرداختند.
به گزارش گروه فضای مجازی ، یکی از دانشمندان برجسته‌ یونان «پی یو بارون دوکربرتن» بود که تلاش های فراوانی در بوجود آمدن المپیک نوین داشته است و در نهایت در سال ۱۸۸۹ میلادی مراسمی در کشور یونان برگزار می‌شود که در آن اصول و قوانین بازی‌های جدید المپیک پایه گذاری می‌ گردد.

حدود ۳ سال بعد یعنی در سال ۱۸۹۲ میلادی، پی یو بارون دوکربرتن اساس و پایه المپیک جدید را به طور مفصل و دقیق تنظیم می‌کند و در اختیار اتحادیه ورزش کشور پاریس قرار می‌دهد. سپس وی با حمایت این کشور به عنوان رئیس اتحادیه‌ ورزش پاریس منصوب می‌شود. او برای همکاری و اتحاد با کشورهای زیادی رابطه برقرار می‌کند و حمایت آنها را جلب می‌کند.

همانطور که قبلا توضیح داده شد کنگره‌ای در سال ۱۸۹۶ میلادی در یونان برگزار می‌شود و در این مراسم تصمیم گرفته می‌شود که مسابقات المپیک هر ۴ سال یک‌بار در کشورهای وسیع و بزرگ انجام پذیرد. همچنین برای مدیریت و سرپرستی از این بازی‌ها، کمیته‌ی بین‌المللی المپیک بوجود می‌آید.

بدین ترتیب المپیک جدید در سال ۱۸۹۶ بعد از تولد حضرت مسیح (ع) در کشور یونان مجدداً احیا می‌شود.


پیردوکوبرتن پرچمی را در سال ۱۹۱۴ میلادی طراحی می‌کند و به کنگره‌ پاریس ارائه می‌دهد. رنگ این پرچم سفید است و بر روی آن ۵ عدد حلقه به رنگ‌های سبز، سیاه، آبی، زرد و قرمز، حکاکی شده است که نماد المپیک را نشان می‌دهد. این حلقه‌ها در واقع نشانگر همبستگی و وحدت ۵ قاره‌ جهان است و تمام قهرمانان و اسطوره‌های ورزشی با یکدیگر به مسابقه می‌پردازند.

/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منیع: کجارو


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *