صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

دولت فدرال آمریکا باید به توافق برجام پایبند باشد/ امکان کارشکنی فرمانداران آمریکایی در توافق هسته ای وجود دارد

۱۰ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۵:۳۸
کد خبر: ۱۷۹۸۲۸
دسته بندی‌: سیاست
یک کارشناس مسائل سیاست خارجی گفت: توافق برجام از سوی دولت آمریکا امضا شده است و دولت فدرال باید به آن پایبند باشد.
حسن عابدینی کارشناس مسائل سیاست خارجی در گفت و گو با خبرنگار گروه سیاسی درباره اظهارات سریالی فرمانداران ایالتهای آمریکا درباره عدم لغو تحریم‌های ضد ایرانی و اینکه چقدر این موضوع وجاهت قانونی دارد، اظهار کرد: برخورد دوگانه ای که تصمیم گیرندگان در ایالت متحده آمریکا اتخاذ می کنند موضوع تازه ای نیست و  حتی در داخل کنگره آمریکا سناتورهایی که به جمهوری خواهان وابسته هستند با سناتورهایی که دموکرات هستند نظر واحدی را درباره موضوعات مختلف از جمله توافق هسته ای آمریکا با ایران ندارند.

وی افزود: سناتورها و مقامات آمریکایی تا به امروز نظرات متعددی را پیرامون برجام بیان می کنند به گونه ای که این موضوع تا جایی پیش رفته است که حتی حزب دموکرات که اوباما رئیس جمهور آمریکا به آن وابسته است دیدگاه متفاوتی را پیرامون برجام و برخلاف نظر اوباما بیان می کنند که قابل تامل است.

این کارشناس مسائل سیاست خارجی خاطر نشان کرد: جمهوری اسلامی ایران همواره در طول مذاکرات هسته ای و پس از برجام بارها تأکید کرده است که باید صدای واحدی در جریان مذاکرات ایران و طرف غربی شنیده شود اما متاسفانه این امر تا به امروز صورت نگرفته است.

عابدینی خاطر نشان کرد: توافق برجام از سوی دولت آمریکا امضا شده است از این رو دولت فدرال  و ایالتهای تحت تابعه آن باید به آن پایبند باشند از این رو اظهارات فرمانداران ایالتهای مختلف آمریکا پیرامون برجام وجاهت قانونی ندارد.

وی افزود: البته پیرامون اظهارات تکراری فرمانداران ایالتهای مختلف آمریکا باید به این نکته نیز اشاره کرده که گرچه درعرف بین الملل کشورها با یک موجودیت قانونی یعنی دولت مشخصند ولی در آمریکا بدون شک فرماندار یک ایالت می تواند در چارچوب مقررات خود کارشکنی هایی را نیز انجام دهد و از سرمایه گذاری و تبادل معاملات میان آمریکا و کشورهایی که مایل به همکاری با آن نیست خودداری کند.

این کارشناس مسائل خارجی تصریح کرد: طبق قانون بین الملل امکان دخالت فرماندار و چهره های سیاسی و مواردی از این قبیل در توافقات بین المللی وجود ندارد.




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *