صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

مسیر سیاه "شادی صدر" از روشنفکری تا ارتداد

۰۸ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۲۸:۰۱
کد خبر: ۱۷۹۰۸۲
شادی صدر" متولد ۱۳۵۳ وکیل و روزنامه‌نگار اصلاح طلب و به اصطلاح فمینیست ایرانی و فعال به اصطلاح خودش حقوق زنان به شمار می آید.

به گزارش گروه فضای مجازی به نقل از ریشه،  "صدر" در یک خانواده 4نفره، با یک مادر خانه دار و پدری کارمند و در کنار یک برادر بزرگ شد. او در حدود پانزده سالگی با ماهنامه سروش نوجوان وارد حوزهٔ روزنامه‌نگاری با اغراض سیاسی شد، سپس با ماهنامه همشهری همکاری کرد. در دانشگاه رشته حقوق را انتخاب کرد و به دلیلی نزدیکی فکری و عاطفی اش با فائزه هاشمی، دبیر سرویس حقوقی روزنامه فمینیستی با گرایش اصلاح طلبانه "زن"  شد.

گذری بر روند اضمحلال یک عنصر خود فروخته از سیاسی کارهای خرد تا توهین به بزرگترین مقدسات تاریخ و فرهنگ ایران اسلامی


ورود به روزنامه زن به سردبیری ابراهیم نبوی و سپس مسعود بهنود و با مدیریت  فایزه هاشمی نقطه عطف (سیاسی)  منطبق بر اغراض زندگی شادی صدر بود. وی در این روزنامه با افراد معلوم الحالی از قبیل آقای عمید نائینی، مسعود بهنود، ابراهیم نبوی و چند نفر دیگر که عمدتاً سوابق منفی سیاسی در کارنامه فعالیت‌هایشان وجود دارد آشنا و همکار شد که ظاهرا تزریق همان تفکرات در وضعیت اسفناک فعلی وی نقش بسزایی داشتند.

 

او همچنین موسس و از مدیران سازمان حقوق بشری غیردولتی غیرانتفاعی "عدالت برای ایران" است. از فعالیت‌های این سازمان غرض ورز با کارکرد سیاسی، تهیه گزارش "جنایت بی عقوبت" است که پیرامون دروغ هایی مبنی بر شکنجه و آزار جنسی زنان در دهه های 60 و 70و80 در ایران است.

"سی و پنج سال در حجاب" نیز از دیگر لجن پراکنی های شادی صدر که مستقیما اعتقادات عمیق جامعه اسلامی را هدف میگیرد است.

"شادی صدر" در زمان ریاست جمهوری  رییس دولت اصلاحات دو جایزه رسمی مطبوعات را دریافت کرد که در سیر انحراف وی و باد شدن تبل دشمنی وی با نظام، نقش بسزایی داشت.

این جوایز عبارت اند از:

 

۱۳۷۸ - جایزه اول ششمین جشنوارهٔ مطبوعات کشور در بخش «ستون‌های ویژه».
۱۳۸۲ - جایزه اولِ دهمین جشنواره مطبوعات در بخش مقالات اجتماعی.

 

بعد از این دیگر تمام جوایزی که شادی صدر دریافت کرد از دست ضد انقلاب و دولت های ضد ایرانی بابت اظهارات دروغ و دشمنی با نظام جمهوری اسلامی ایران بود. وی با فعالیت های واضح علیه نظام جمهوری اسلامی در مجامع معاند سعی در کسب اعتبار برای خود و تبدیل شدن به اپوزیسیونی جدی تر از آنچه بود میگشت  بخشی از این جوایز که تماما برای فعالیت مستقیم علیه ملت ایران کسب شده است از این قرار است:

جایزه ایدا بی ولز با عنوان شجاعت در روزنامه‌نگاری در سال 1384(2004)

جایزه حقوق بشر سال 2009 بنیاد لخ والسا، با عنوان فعالیت‌های پیگیر در راستای پیشبرد آزادی بیان، موازین حقوق بشر و دموکراسی در ایران 

جایزه لاله حقوق بشر لاهه هلند (2009) با عنوان فعالیت‌های حقوقی، انتشار مقالات انتقادی و همچنین کمپین مبارزه با سنگسار و فعالیت در انجمن راهی 

جایزه زنان شجاع وزارت امور خارجه آمریکا (2010) با عنوان شجاعت و رهبری در دفاع از حقوق بشر و حقوق زنان (او این جایزه را به شیوا نظرآهاری تقدیم کرد.)

 

شادی صدر تا زمانی که در ایران بود و فرار نکرده بود دوبار دستگیر شد و ممنوع الخروج شده بود:

 

نخستین بار در 13 اسفند 1385 در مقابل دادگاه انقلاب تهران، به همراه بیش از سی نفر از فعالان جنبش زنان ایران که در حمایت از پروین اردلان، نوشین احمدی خراسانی، سوسن طهماسبی، فریبا داوودی مهاجر و شهلا انتصاری مقابل این دادگاه تجمع کرده بودند، و بطور قانونی دستگیر شد. او وکالت شهلا انتصاری و محبوبه عباسقلی زاده را نیز بر عهده داشت.

 

صدر بار دوم  در صبح جمعه 26 تیر 1388  دستگیر شد. در پی دستگیری صدر، عفو بین‌الملل با صدور بیانیه‌ای خواستار آزادی فوری و بدون قید و شرط او شد. وی در 6 مرداد 1388 پس از یازده روز بازداشت، از زندان اوین آزاد شد.

 

***بخشی از دیدگاه های شاذ "شادی صدر"***

 

- حمایت از تجزیه طلبی:

شادی صدر طی مقاله‌ای تحت عنوان «دموکراسی با تمام تبعات آن، در نقد مخالفان حق تعیین سرنوشت» از تجزیه ایران حمایت کرد.

 

-نظریه چند شوهری

شادی صدر در مقاله ای کاملا تز خود راجع به چند شوهری زنان را شرح میدهد که با واکنش روزنامه کیهان مواجه شد و جالب اینجاست که وی بعد از واکنش تخصصی و به جای روزنامه ی کیهان، از این نشریه شکایت کرد.

 

-حمایت صریح از فتنه 88

شادی صدر، اصلاح طلب فعال فتنه 88،  چند ماه پس از فتنه 88 از کشور خارج و متعاقب آن از وزارت خارجه آمریكا جایزه شجاعت گرفت.

او پس از خروج از کشور فعالیت‌های ضد ملی و دینی خود را شدت بخشید. شادی صدر مدعی است كه هر روز فكر می‌کند قصد برگشتن دارد اما چون در خارج از كشور مؤثرتر است، آنجا مانده است.

وی در گفت‌وگو با B.B.C انگلیس همچنین با ادعای اینكه «جنبش سبز جنبشی با رهبری زنانه است»، هم قطاران خود را تحریك می‌کند كه این رهبری را به دست بگیرند.

همكار متواری نشریات زنجیره‌ای و گروهك كانون مدافعان حقوق بشر، در گفت‌وگو با B.B.C درباره فرار از ایران می‌گوید: من وقتی از زندان آزاد شدم، قصد نداشتم به قول شما میدان مبارزه را ترك كنم؛ اما به طور قطعی فهمیدم دیگر سیستم به من اجازه فعالیت نخواهد داد. نكته دوم كه خیلی روی من تأثیر گذاشت این بود كه 5 روز بعد از آزادی من كیفرخواست دادستان مبنی بر حضور من و شیرین عبادی در كودتای مخملی خوانده شد. شب آن روز من تصویر آقای ابطحی را در دادگاه دیدم. این من را تكان داد و فكر كردم این می‌تواند سرنوشت من هم باشد.

 

-حمایت از منافقین

شادی صدر، فعال فمینیست در مقاله‌ای در روزنامه آمریکایی "هافینگتون پست"، ضمن انتقاد از وجود نام سازمان منافقین در لیست گروهک‌های تروریستی جهان، اعضای این سازمان را افرادی نامید که برای برقراری یک جامعه عادلانه در ایران تلاش می‌کنند.

 

-تاسیس سازمان ضد ایرانی

«شادی صدر» که پای ثابت سخنرانی‌های ضداسلامی و ضدایرانی در کشورهای مختلف اروپایی و آمریکا است، پس از ناکامی در اجرای طرح «کمپین علیه حجاب» مدتی را سکوت کرده بود، با استفاده از یک بودجه هنگفت که منبع آن مشخص نیست، سازمانی را تحت عنوان عدالت برای ایران تاسیس کرد و به دنبال اجرای برنامه‌های ضدایرانی برآمد.

- حمايت از قاچاقچيان مواد مخدر به بهانه دفاع از حقوق بشر با همدستی شیرین عبادی

شادی صدر و شیرین عبادی با راه اندازی چندین گروه و انجمن مدعي حقوق بشر در کنار حمایت از گروهک‌های تروریستی با سیاه نمایی از برخورد قانونی جمهوری اسلامی ايران با قاچاقچیان مواد مخدر با افتخار از موفقیت خود در ممانعت از ارسال کمک‌های ناچیز اتحادیه اروپا به ایران سخن گفته و به حقوق گرفتاران مواد مخدر و از هم پاشيده شدن خانواده آنان اشاره‌اي نمي کند.




-و اما آخرین جنایت "شادی صدر"

اقدام شرم آور، موهن و هتاکانه شادی صدر حتی بر اساس قوانین فعلی بسیاری کشورهای غربی رسما جرم است. او را می توان به جرم برانگیختن نفرت مذهبی مورد مواخذه و تعقیب قضایی و قانونی جدی قرار داد. ( Inciting religious hatred)

اخیرا شادی صدربا انتشاری عکس زننده از خود، به شعائر حسینی توهین کرد.

شادی صدر پس از انتشار تصویر هتک حرمت به شعائر حسینی و مواجهه با نظرات کاربران بر بی‌شرمی خود اصرار کرد و در فیس بوکش نوشت: "تقدس‌زدایی از امر مقدس و فروریختن هر آنچه مقدس است، جوهرۀ مدرنیته است." شوخی و لجن پراکنی به امر مقدس و تابو زدایی هم جزیی از همین روند مدرن شدن جامعه در اذهان امثال شادی صدر است.

بخشی از کامنت‌های کاربران فضای مجازی را در اینجا مشاهده می‌کنید:


 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

***در سالیان اخیر، تعداد زیادی از چهره‌های مشهور و غیرمشهور که خود را اصلاح‌طلب می‌نامیدند به خارج از کشور رفته و با عضویت در رسانه‌های معاند نظام، یا کشف حجاب کرده و یا علیه نظام و اسلام فعالیت کرده‌اند.

در یکی از آخرین نمونه‌ها، فریبا داودی مهاجر عضو شناخته‌شده جبهه اصلاح‌طلب اندکی پس از خروج از کشور مقابل دوربین یک شبکه معاند نظام، کشف حجاب کرد.

علاوه بر اینها، فاطمه حقیقت‌جو (نماینده اصلاح‌طلب مجلس ششم)، رجبعلی مزروعی (نماینده اصلاح‌طلب مجلس ششم و عضو جبهه منحله مشارکت)، عطاءالله مهاجرانی (وزیر ارشاد اصلاحات)، علی‌اصغر رمضان‌پور (معاون وزیر ارشاد دولت اصلاحات)،  . . . از چهره‌های شناخته‌شده‌ای هستند که از کشور خارج شده و هم‌اکنون مشغول کار در رسانه‌ها و مراکز ضدایرانی و ضداسلامی هستند اینان تمام از هم کیشان و هم خطان فکری شادی در صدر در مشی و سیاسی  اعتقادی اش هستند... و اکثر سرنوشت ها مشابهی برایشان رقم خورد.


/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.





نظرات بینندگان
دکتر DBA
|
|
۱۴:۳۹ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۱
لعنت خدا بر منافقان و وطن فروشان ...
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *