مزیتهای تأسیس کریدور/ تخفیفهای ۳۰ تا ۵۵ درصدی در حوزه بندری
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی کشور از تأثیر چشمگیر کریدور ترانزیتی چابهار در توسعه محورهای شرقی کشور خبر داد و گفت: تأسیس کریدور چابهار قطعا باعث رشد جمعیت در سواحل مکران میشود.
سعیدنژاد در ادامه مبنای این موافقتنامه را از نوع ترانزیت اعلام کرد و گفت: براساس این موافقتنامه قرار است عبور کالا از هند به افغانستان یا بالعکس از طریق جمهوری اسلامی ایران انجام گیرد.
معاون وزیر راه و شهرسازی تأکید اصلی این موافقتنامه را بر استفاده از بندر چابهار و محورهای شرق و جنوب شرق کشور اعلام کرد و گفت: در این توافقنامه تعاریف عمومی و کلی درخصوص مسائل مربوط به حمل و نقل، کالا، مسافر و مسیر پیشبینی شده که «ایجاد کمیتههای پیگیری با هدف تهیه اسناد فنی در زمینه تأمین امکانات و تأسیسات زیربنایی»، «همکاری برای رفع مشکلات مسیر و گلوگاههایی موجود در محور بین سه کشور»، «حل و فصل مسائل نرمافزاری مرتبط با حمل و نقل» و «برگزاری جلسات سالانه» از جمله آنها به شمار میرود.
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی کشور با بیان این مطلب که بدون شک با انجام این فعالیتها میتوانیم شاهد رشد بیشتر ترانزیت کالا از این مسیر باشیم گفت: این موافقتنامه همچنین در کنار مابقی اقدامات و فعالیتهای اقتصادی که در این مسیر درحال انجام است تأثیر چشمگیری در توسعه محورهای شرق و جنوب شرق کشور خواهد داشت.
سعیدنژاد در ادامه اضافه کرد: قطعا ظرفیت بندرچابهار نیز در پی رونق این کریدور و جذب سایر سرمایهگذاریها افزایش خواهد یافت.
به گفته معاون وزیر راه و شهرسازی با ایجاد قطبهای تجاری و صنعتی در یک منطقه جاذبههای توریستی، فرهنگی و آموزشی نیز به وجود میآید که خود شرایط خوبی را برای جذب جمعیت نیز فراهم میکند. سواحل دریای مکران نیز از این قاعده مستثنی نبوده و با فعال شدن کریدور ترانزیتی چابهار قطعا رشد چشمگیری از نظر جمعیت خواهد داشت.
وی در پایان افزود: برای فعالسازی این کریدور مشوقها و تخفیفهای ۳۰ تا ۵۵ درصدی را در حوزه بندری درنظر گرفتهایم که در تحقق این هدف تأثیر فراوانی خواهد داشت.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *