سمی ترین حیوانات جهان را بشناسید + تصاویر
وقتی صحبت از حیوانات سمی و خطرناک میشود، مارها و عنکبوتها اولین حیواناتی هستند که به ذهن خطور میکنند، ولی گستره زیادی از موجودات وجود دارند که از سم خود برای شکار، دفاع یا حتی جفتیابی استفاده میکنند.
به گزارش گروه فضای مجازی ، دانشمندان برای دست یافتن به طبیعت کشنده حیوانات سمی و همچنین برای استفاده از زهرشان برای مصارف دارویی به مطالعه روی آنها پرداختهاند. در ادامه با سمی ترین حیوانات جهان آشنا می شوید.
/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
منبع: کجارو
قورباغه نیزه سمی (Poison Dart Frog) - این نوع قورباغه از آشناترین گونههای قورباغه است و زهری چربی دوست، از گروه آلکالویید زیر پوست آن جریان دارد. این زهر در آمریکای جنوبی برای سمی کردن نوک نیزهها استفاده میشد و اسم این نوع قورباغه نیز در پی همین حرکت نامگذاری شده است. رنگ روشن پوست این قورباغه زنگ خطری برای بقیه حیوانات است.
عقرب دثتاکر یا قاتل (Deathstalker Scorpion) - این عقرب آمریکایی، خطرناکترین نوع از گونه عقربهاست. نیش این عقرب حتی اگر زهر را با دوز پایین انتقال دهد، میتواند کشنده باشد. البته از زهر این عقرب برای ساختن داروهایی برای کاهش پیشروی تومورها نیز استفاده میشود.
هشتپای حلقه آبی (Blue Ring Octopus) - این گونه از هشتپاها که در استرالیا وجود دارند، زهری به نام سرزهر (Cephalotoxin) تولید میکنند که از آنزیم بزاق دهان آنها گرفته شده است. این زهر با جلوگیری از عبور و هدایت رشتههای عصبی و عضلانی، قربانی را فلج میکند. مطمئنا در صورت مداوا نشدن فربانی خواهد مرد. معمولاً این نیش بیدرد خواهد بود و قربانی وقتی متوجه درد خواهد شد که کار از کار گذشته است.
ماهی سنگی (Stonefish) - ماهی سنگی از جانورانی است که به خوبی استتار میکند و همین ویژگی، این ماهی را به یکی از خطرناکترین موجودات استرالیا تبدیل کرده است. شاخکهای تیز پشت او، دارای سمی با دوز بالاست که در صورت تماس با آن ابتدا باعث دردی شدید در محل تماس، آسیب بافت و سپس اختلال در تنفس میشود و اگر رسیدگی پزشکی صورت نگیرد، در نهایت موجب حمله قلبی میشود. البته بعد از کشف پادزهر در سال ۱۹۵۹، هیچ انسانی در استرالیا توسط این حیوان جان خود را از دست نداده است.
پلاتیپوس نر (Male Platypuses) - این حیوان نیز از آن دسته از حیوانات است که به او نمیخورد سمی باشد، ولی جنس نر او، در پاهای عقبی خود نیش زهرآلودی دارد که در صورت اصابت، درد شدید و در حیوانات کوچک مرگ را به همراه دارد. نکته جالب این است که زهر این حیوان فقط در فصل جفتگیری فعال میشود و در پی تحقیقات صورت گرفته، محققین به این نتیجه رسیده اند که پلاتیپوس برای رقابت با حریف خود بر سر پلاتیپوس ماده از این زهر استفاده میکند.
عروس دریایی - عروس دریایی با نیش قدرتمند و دردناک خود هر انسانی را که به سرعت مداوا نشود از پای در میآورد.
ماهی پفکننده (Puffer Fish) - این نوع ماهی مقام دوم را در سمیترین مهرهداران دارد. این ماهی هنگام احساس خطر بسیار خطرناک خواهد بود.
لوریس آهسته (The Slow Loris) - این پستاندار بامزه که اندکی شبیه میمون لمور (lemur) نیز هست، گاز دردناکی دارد. گاز این حیوان کوچک و آهسته میتواند باعث به وجود آمدن آلرژی شود.
پروانه سمی (Milkweed Butterfly) - این پروانه با تولید سمی ملایم هر پرندهای که فکر خوردنش را کند، دور میکند.
/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
منبع: کجارو
نظرات بینندگان
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *