صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

باید در برابر کشورهای حامی داعش و تروریست‌ها ایستاد

۰۸ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۶:۵۳
کد خبر: ۱۷۸۷۸۵
دسته بندی‌: سیاست ، عمومی
رئیس‌جمهور گفت: در گام نخست در روند مبارزه با تروریسم و بویژه داعش، باید با شناسایی عوامل پشت پرده، در برابر کشورهای حامی تروریسم و داعش ایستاد.
به گزارش گروه سیاسی به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، حسن روحانی روز شنبه در دیدار "لناس لینکه ویچیوس" وزیر خارجه لیتوانی اظهارداشت: ایران و لیتوانی برای توسعه و تعمیق همکاری‌های مشترک، از امکانات گسترده‌ای برخوردارند که باید با بهره گیری مناسب از این امکانات، فصل نوینی را در روابط خود بگشایند.
 
روحانی با اشاره به زمینه های همکاری دو کشور در عرصه فناوری های نوین، دانشگاهی و مراکز تحقیقاتی و همچنین توریسم، گفت: تهران – ویلنیوس با توجه به امکاناتی که در اختیار دارند باید روابط خود را تنوع بخشیده و توسعه دهند و در حوزه اقتصادی باید فراتر از یک رابطه تجاری، به سمت روابط اقتصادی گسترده، گام بردارند.
 
رییس جمهوری به ضرورت همکاری دو کشور در مبارزه با تروریسم ، افراط گرایی و قاچاق مواد مخدر اشاره کرد و افزود: اراده و همکاری همه کشورها در مبارزه با تروریسم ضروری است و برخی کشورها باید درک کنند که حمایت و استفاده از تروریست ها برای پیشبرد اهداف سیاسی و منطقه‌ای، انتخاب مناسبی نیست و نتیجه نخواهد داد.
 
روحانی تصریح کرد: بنابر این در گام نخست در روند مبارزه با تروریسم و بویژه داعش، باید با شناسایی عوامل پشت پرده، در برابر کشورهای حامی تروریسم و داعش ایستاد تا نتوانند سلاح های مدرن و کمکهای مالی در اختیار این گروه تروریستی قرارداده و نفت و آثار باستانی غارت شده سوریه را در اختیار بگیرند.
 
وزیر خارجه لیتوانی نیز در این دیدار تصریح کرد: ویلنیوس خواهان گسترش روابط با تهران در همه حوزه‌های مورد علاقه است.
 
"لناس لینکه ویچیوس" با اشاره به حضور نمایندگان شرکت‌های بزرگ تجاری کشورش در قالب هیات همراه، گفت: لیتوانی در زمینه نانو و بیوتکنولوژی از توانمندی های خوبی برخوردار است که می تواند تجربیات خود را در این عرصه ها با ایران به اشتراک بگذارد.
 
وی افزود: در این سفر توافقنامه همکاری اقتصادی و یک تفاهمنامه همکاری نیز میان وزارتخانه های خارجه دو کشور امضا می شود که این اسناد، زمینه را برای روابط  ساختاری، رو به رشد و منظم دو کشور هموارتر می کند.
 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *