صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

کسب رتبه نخست صلح و سازش درسال 94

۰۵ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۲۴:۰۲
کد خبر: ۱۷۷۹۸۷
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
رئیس شوراهای حل اختلاف سیستان و بلوچستان از کسب رتبه نخست صلح و سازش درسال 94 خبر داد.
محمدرضا طاهری رئیس شوراهای حل اختلاف سیستان و بلوچستان در گفت وگو با خبرنگار گروه حقوقی و قضایی از کسب رتبه نخست صلح و سازش درسال 94 خبر داد.

وی افزود: سیستان و بلوچستان استانی است که ظرفیت‌های فراوانی در زمینه صلح و سازش دارد و بزرگان، سران طوایف و ریش سفیدان در این استان از جایگاه بالایی برخوردار هستند.

وی گفت: شوراهای حل اختلاف سیستان و بلوچستان در سال گذشته در زمینه صلح و سازش بسیار موفق عمل کرده است.

رئیس شوراهای حل اختلاف سیستان و بلوچستان از افزایش 3.98 درصدی نسبت قابل صلح به صلح پرونده ها در سال 94 خبر داد.

طاهری گفت: از مجموع 153 شعبه شورای حل اختلاف در سطح استان سال گذشته  145 شعبه مورد بازرسی قرار گرفته اند که از این تعداد69 شعبه شهری و 76 شعبه روستایی بوده است.

وی با اشاره به موضوع آموزش در شوراهای حل اختلاف گفت: بر اساس اعلام کمیسیون آموزش دادگستری استان، 120 ساعت دوره مصوب آموزشی در شوراهای حل اختلاف استان برگزار شده است.

معاون قضایی دادگستری استان سیستان و بلوچستان افزود: از شش ماهه دوم سال 1394، طبق دستور العمل ارسالی از مرکز مبنی بر ثبت اطلاعات آموزشی کلیه روسا، اعضا و دبیران شوراهای حل اختلاف در بازه زمانی شش ماه کلیه اطلاعات آموزشی روسا، اعضا و دبیران شوراهای حل اختلاف در سال های 1390، 1392،1391 و 1393  در سراسر استان در سامانه آموزشی ثبت شده است که و در سال 95، نیز ثبت اطلاعات آموزشی سال 94، در دستور کار قرار داد و در واقع می‌توان گفت سامانه آموزشی شوراهای حل اختلاف استان به روز و قابل استناد است.

رئیس شوراهای حل اختلاف سیستان و بلوچستان ادامه داد: همچنین 2 دوره کارگاهی با عناوین "دوره توجیهی قانون جدید شوراهای حل اختلاف در کلیه شهرستان های استان" و دوره کارگاهی "تایپ حرفه ای" برای دبیران شوراهای حل اختلاف در مرکز استان نیز برگزار شده است.

به روز رسانی سامانه پرسنلی اداره شوراهای حل اختلاف، راه اندازی سیستم pcpos در 50 درصد حوزه‌های قضایی (زاهدان، زابل، کنارک، ایرانشهر و خاش)، راه اندازی سیستم انحصار وراثت در 50 درصد (زاهدان، زابل، چابهار، نیکشهر، کنارک، خاش و محمدآباد) را از دیگر اهم اقدامات انجام شده در شوراهای حل اختلاف سیستان و بلوچستان عنوان کرد.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *