صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

هشدار در رابطه با افزایش آسیب‌های ناشی از مصرف مشروبات الکلی/ مثبت بودن تست مصرف الکل در اجساد برخی از رانندگان در تصادفات

۰۵ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۳:۱۹
کد خبر: ۱۷۷۸۱۹
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
شجاعی گفت: در برخی تصادفاتی که طبق آمار جدید در کشور رخ داده است، مصرف الکل در بعضی از اجساد مثبت بوده است.

به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی ، دکتر احمد شجاعی رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور در مراسم افتتاحیه همایش علمی سوء مصرف و اعتیاد به الکل از دیدگاه طب بالینی و قانونی گفت: آسیب‌های ناشی از سوء‌ مصرف مشروبات الکلی که منجر به فوت شده رو به افزایش است و لزوم توجه بیشتر خانواده‌ها را در خصوص مصرف الکل داروها و مواد مخدر را می‌طلبد.

وی با طرح این سئوال که چه شده است هر روز گریبانگیر مسائل جدید از این قبیل هستیم، تصریح کرد: این معضلات در جامعه هزینه‌های زیادی را بر مردم تحمیل کرده است و تبعات بسیار سختی که از سوی این ناهنجاری‌ها بر جامعه وارد می‌شود.

رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور ادامه داد: در برخی از تصادفاتی که طبق آمار جدید در کشور رخ داده است، مصرف الکل در اجساد مثبت بوده است.

این مسئول قضایی تصریح کرد: متاسفانه امروزه قبح این اقدامات ریخته شده است در قدیم بزرگان و علما آنقدر از زشتی و سنگینی این اقدام حرف می‌زدند که باعث پیشگیری می‌شد؛ اما موضع‌های امروز ما بیشتر سیاسی شده است.

شجاعی در خصوص اقدامات پیشگیرانه گفت: باید به این معضلات بیشتر پرداخته شود و باید سعی کنیم این ناهنجاری ها شیوع پیدا نکنند و اقدامات پیشگیرانه در این رابطه انجام شود که اگر گریبانگیر جامعه شد مدیریت آن سخت می‌شود.

شجاعی عنوان کرد: باید بررسی کرد که چه عواملی باعث می‌شود که یک جوان آن هم در یک خانواده مسلمان دست به مصرف مشروبات الکلی می‌زند و در مراسمات عروسی به راحتی مصرف می‌شود که به نوعی به نشانه افتخار تبدیل شده است.

رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور اظهار کرد: ما باید برنامه ریزی‌ها را بر اساس اقدامات پیشگیرانه انجام دهیم و فرهنگسازی را گسترش دهیم و قبح این اقدامات بیشتر بیان شود. در مورد مضرات آن در خانواده و رسانه‌ها آگاه سازی شود که جوانان به سمت این اقدامات حرکت نکنند. باید مطالعه شود که چگونه شد که یک جوان به این اقدام دست زده است؛ مثلا اگر به این نتیجه رسیدیم که یکی از دوستانش  عامل این نابهنجاری است آن را برطرف کنیم. باید یک جوان بتواند با این مسائل مقابله کند و اگر این اتفاقات در جلسه‌ای رخ داد، آن جلسه را ترک کند و لازم هم نیست که بحث کند چون اصل حرام بودن و بد بودن آن اقدام کاملا مشخص است.

شجاعی تصریح کرد : باید ابتدا اقدامات پیشگیرانه را انجام داد و در مرحله آخر به فکر درمان بود.

شجاعی عنوان کرد: در قوانین هم باید در جاهایی که نیاز به اصلاح است بازنگری صورت گیرد، باید اگر قانونی نیاز به اصلاح دارد اقدام شود. وقتی اثرات اصلاح قانون در جامعه مشهود است باید در اصلاح آن سرعت بخشید.

رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور گفت: کارشناسان باید موضوعات تخصصی را پیشنهاد دهند، بسیاری از قوانینی که تنظیم می‌شود نسبت به آن اشراف صد در صدی وجود ندارد پس باید در این خصوص کارشناسان موضوع، نظر تخصصی دهند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *